Vara asta îți depășești limitele și ieși din tipare – 4 idei de ţinute pentru un look cool

Share
Tweet
tinute vara Foto: shutterstock.com

Dacă ești în pană de inspirație în ceea ce privește cele mai cool ținute de vară, avem noi câteva idei numai bune de pus în bagaj.

Am fost la lansarea colecției de vară Mathilde și îți spunem că moda acestei veri se traduce prin explozie de culoare și exhuberanță.

lansare colectie Foto: mathilde.ro/facebook

Așa că dacă ai curajul să ieși din tipare, iar nonconformismul te descrie cel mai bine, atunci ținutele propuse de Mathilde sunt exact ce ai nevoie ca să fii chic vara asta.

Noua colecție vine cu materialele vaporoase, rochiile din voal cu imprimeuri florale, dar și cele cu dungi. Îți garantez că aceste elementele îți transformă ținutele în alegeri ideale pentru vara asta.

rochie Foto: mathilde.ro
tinuta Foto: mathilde.ro

Salopetele de vară lejere și versatile, dar și pantalonii cu talie înaltă pot fi purtați atât la o ieșire relaxată cu prietenii, cât și la petreceri în aer liber.

Printre detaliile care fac diferența se remarcă și rochiile cu volane, rochiile cu model animal print, dar și salopetele în carouri care pot fi accesorizate cu o curea în talie, creând astfel ținuta perfectă pentru sezonul torid.

tinuta Foto: mathilde.ro
salopeta Foto: mathilde.ro

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile