Astea sunt cele 5 perechi de sneakerși pe care să spargi banii săptămâna asta

Bianca Bârsan

Street Style
Share
Tweet
Nike x Skepta Air Max 97 BW

A doua săptămână din mai vine cu multe release-uri în materie de încălțări pe care să le porți atunci când vrei să stunt on someone sau doar să fii super comfy: la festival, la un date sau la o plimbare prin oraș. Chiar nu e nevoie de un motiv pentru a purta adidași mișto în 2018.

Dacă săptămâna trecută a fost despre Converse, Virgil Abloh și accente cromatice tropicale pe siluete sleek, acum vorbim de o reîntoarcere către clasic. Cu un twist, totuși, pentru că producătorii au observat că lumea adoră sneakerșii-hibrid, iar clientul are întotdeauna dreptate, chiar și când nu are. Nu uita că vorbim despre o selecție și că perechile care se lansează sunt mult mai multe, dar așteptăm să ne spui care-i preferata ta de săptămâna asta. Eu știu deja care-i a mea. Hint: da, vorbesc despre Gold Bullets.

Nike x Acronym Air VaporMax Moc 2 „Thirsty Bandit”

Nike x Acronym Air VaporMax Moc 2

Vorbim de o colaborare între doi giganți ai industriei: Nike și Acronym. Nike e brandul ăla care nu are nevoie de un pitch pentru a-ți vinde ceva. Face deja asta prin endorsement, micro- și macro-influenceri de prea mult timp, iar dacă aș spune că o face bine, ar fi un understatement. Acronym e un brand de streetwear din Munchen cunoscut pentru estetică techwear și funcționalitate: materiale ultra-premium și ultra-tehnologizate, adaptate pentru orice tip de vreme.

De altfel, Errolson Hugh, unul dintre fondatorii Acronym, a fost delegat de Nike pentru a le coordona linia ACG (All Conditions Gear), pe care brandul cu swoosh o împinge tot mai mult în ultimii ani. Dacă-ți amintește de ceva perechea asta, probabil că te gândești la ultima colaborare între Comme des Garcons și Nike, care a fost realizată pe aceeași siluetă hibrid: un VaporMax fără șireturi. Brandingul și culorile folosite nu sunt deloc discrete, pe fiecare sneaker poți găsi de 6 ori menționat numele Acronym, în timp ce heel cap-ul e îmbrăcat într-un portocaliu flamboyant.

Nike Air Max 97 „Gold Bullet”

Nike Air Max 97 in Gold

Da, da, da. Despre asta vorbesc. Ăsta e exemplul perfect de sneaker care-ți trezește un sentiment atunci când îl vezi. Da, e auriu și extra-bold. Da, poate fi mai greu de purtat decât your go-to shoe, dar este atât de fresh și aesthetically pleasing. Sigur că e un retro, adică un re-release al aceluiași colorway care a mai fost lansat deja de câteva ori pe parcursul a 20 de ani. Asta nu-l face mai puțin dezirabil pentru comunitatea de sneakerheads, care cu siguranță că se vor bate pe o pereche de Gold Bullets. La naiba, și eu m-aș bate. Noroc că pot să-i cumpăr online, fără să primesc un umăr în cap de la vreun reseller. Yas.

Nike x Skepta Air Max 97/BW

Nike x Skepta Air Max 97 BW

O altă pereche de Air Max 97, dar de data asta într-o colaborare cu Skepta, artistul tău preferat de muzică grime. În linie cu personalitatea de pure OG a lui Skepta, perechea este un hibrid outrageous până la capăt: upper-ul este de Air Max BW, midsole-ul este de Air Max 97, pantoful stâng are swoosh-ul și Air unit-ul albastre, iar dreptul, roșii. Perechea este super clean, mai ales datorită materialelor folosite: piele și mesh albe. Once again, Skepta este the GOAT, și nu doar când discutăm despre scena de grime londoneză. Agree?

Nike Air VaporMax 97 „Metallic Gold”

Nike Air VaporMax 97 in Metallic Gold

Nu te grăbi prea tare, fiindcă da, e încă o pereche care e compusă din două perechi. Nu te așteptai la asta, nu? Un upper de 97s Gold Bullet, așezat deasupra unui midsole de VaporMax, despre care unii spun că arată ca o proteză dentară. Pe bune că aș vrea să-i contrazic, dar nu prea pot. Și nici nu prea port. Am super mixed feelings legate de perechea asta, deși îmi plac amândouă siluetele - și colorway-urile -, dacă nu-s puse una peste alta.

AESTHETNIK x Oliver Cabell

AESTHETNIK x Oliver Cabell

O colaborare surprinzătoare între brandul eponim al lui Oliver Cabell și Image Director-ul de la Highsnobiety, poate mai cunoscut sub numele de NIK. Perechea e definiția hiper-minimalismului și a liniilor clean de design. Dacă te-ai gândit la Achilles Low de la Common Projects când ai văzut imaginea, nu e nimic greșit în asta. Probabil că toți ne-am gândit. Sneakerșii ăștia nu sunt pentru cineva care vrea să epateze. Materialele strigă premium: piele de căprioară, elemente din piele întoarsă ultra-fină și un midsole chunky din cauciuc, în nuanțe sandy. Totuși, la un price point de 208 dolari, nu sunt neapărat accesibili. Am menționat deja că vor fi doar 75 de perechi vândute worldwide? Da, clar nu sunt pentru oricine. Dar poate sunt pentru tine.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile