Cele mai marfă 5 perechi de sneakerși pe care le poți cumpăra săptămâna asta

Bianca Bârsan

Street Style
Share
Tweet
Nike Air Max 1 Mini-Swoosh in Pure Platinum Foto: Sneaker News

În sfârșit, avem o săptămână mai relaxata din punct de vedere al release-urilor. Nu este foarte mult foc anunțat, dar nici nu poți spune că n-ai la ce să dai cop. Keyword-ul e „echilibrat”.

Spoiler alert: nu se lansează nicio pereche de Yeezy și nici măcar Supreme n-a anunțat collab-ul ăla blanao încă. Ah, ține cont că asta e ultima săptămână din sezonul Spring/Summer 2018 pentru brandul din New York, deci ne putem aștepta la câteva surprize joia asta.

Vara e mai light din toate punctele de vedere. Băuturile tari se amestecă în cocktail-uri fresh, mănânci mai multe legume și bei mai multă apă. Și cu brandurile e cam la fel, nu vrea nimeni să se aglomereze inutil, creative directorii au cam plecat deja în vacanțe și nici măcar sneakerheadzii nu vor să își dea rezervările în Malta pe niște adidași. Oricum, o să trecem direct la trainers, ca să nu ne prindă toamna aici. Să nu uiți să ne spui în comentarii care e perechea ta preferată din listă.

adidas Futurepacer „Grey One/ White-Core Black”

adidas Futurepacer in Grey One White-Core Black Foto: Sole Collector

Construit în jurul concept-sneaker-ului adidas Micropacer, lansat în 1984, perechea asta e update-ul lui contemporan, așa cum îi spune și numele. De data asta, nu mai ai mini-computerul integrat în limbă, dar ai mult Boost, care îți va face plimbările prin oraș să fie super smooth. Futurepacer a păstrat panel-ul oversized din piele, atașat pe limbă, dar aduce multe schimbări de structură și de materiale – toate împachetate într-un sneaker ce amintește de adidas NMD și împarte cu el același RRP: 180 de dolari.

Nike Air Max Deluxe „Photo Blue/ Wolf Grey-Orange Peel-Black”

Nike Air Max Deluxe in Photo Blue Wolf Grey-Orange Peel-Black Foto: Nike.com

Seamănă așa de mult cu Air Max 97, dar nu, Nike s-a încăpățânat să fie o siluetă separată. Talpa este oricum de 97, doar că upper-ul e făcut din neopren și material textil. Lansați pentru prima oară în 1999, Deluxe au fost mereu un grail în colecțiile pasionațiilor de Air Max, însă anul ăsta așteptarea a luat sfârșit. Dacă vrei să fii flashy vara asta, n-ai cum să dai greș cu perechea asta, plus că sunt atât de puțin cunoscuți încât cu siguranță o să primești multe întrebări legate de ceea ce porți.

Nike Air Max 1 Mini-Swoosh „Pure Platinum/ Sail-Black-White”

Nike Air Max 1 Mini-Swoosh in Pure Platinum Foto: Sneaker News

Seria mini-swoosh a fost întotdeauna super cute, dar de data asta Nike a mers all-in, alegând modelul Air Max 1, care trece printr-un spike de hype – deși nu e ca și cum au fost vreodată unpopular –, mai ales după 1/97 ai lui Sean Wotherspoon. Colorway-ul și brandingul sunt muted, dar compensează prin materialele premium și silueta clean de AM1. Se lansează pe 12 iulie și te vor costa 150 de dolari.

adidas Harden LS 2

adidas Harden LS 2 Foto: Sole Collector

Harden LS 2 este al doilea signature-sneaker al baschetbalistului James Harden. Spre deosebire de primul release, Harden Vol. 2, de data asta e vorba despre un lifestyle shoe: talpă cu Boost, upper din mesh și piele și sistem de lacing care amintește de NMD Human Race. Ai două opțiuni de colorway, dar varianta black upper-white midsole este mult mai clean și mai purtabilă, nu?

Mita x adidas NMD TS1 Black

Mita x adidas NMD TS1 Black Foto: StockX

Mita e un sneaker boutique din Tokyo, iar perechea asta de Nomad e cu siguranță diferită de ce ai mai văzut pe piață în ultima vreme. Chiar dacă toți oamenii pe care îi cunoști și mătușile lor poartă NMD, adidas s-a gândit că piața nu s-a săturat încă de silueta asta devenită deja un clasic în portofoliul brandului. Nu cred că s-au înșelat, fiindcă modelul tot zboară de pe rafturi. Sunt comfy, ușori și wearable – nu prea ai cum să nu vinzi cu combinația asta de assets. E important de menționat că Mita și adidas nu au mai colaborat din 2016, deci acest proiect e cu atât mai mult unul important pentru fanii die-hard ai brandului cu trei dungi.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile