Cele mai mișto 5 perechi de sneakerși pe care le poți cumpăra săptămâna asta

Bianca Bârsan

Street Style
Share
Tweet
adidas Yeezy 500 Super Moon Yellow Foto: Sneaker News

O altă săptămână plină de release-uri e pe punctul să înceapă, iar highlight-ul ei e o nouă lansare Yeezy.

Vremea caldă își face simțită prezența din plin, iar asta înseamnă că accentul cade pe sneakerși în culori deschise și outfit-uri care să te țină cât mai rece. Terasele sunt deschise, piscinele sunt pline, deci tot ce ai de făcut e să îți iei cel mai refreshing cocktail de la bar și să îți planifici vacanța de vară. Știi că adori să îți faci planuri de vacanță.

În ceea ce privește footwear-ul, săptămâna asta e deschisă din punct de vedere cromatic. Ai mult alb, dar și nuanțe deschise de albastru, care să se asorteze cu valurile mării, în timp ce ești pe plajă și sorbi din băutura despre care vorbeam mai devreme. Materialele sunt ușoare, de vară, iar colaborările sunt nelipsite, ca întotdeauna.

adidas Yeezy 500 „Super Moon Yellow”

adidas Yeezy 500 Super Moon Yellow Foto: Sneaker News

Kanye e mai productiv decât oricând. A scos și album, „Ye”, despre care sunt curioasă ce crezi, iar acum lansează și un nou colorway pentru silueta Yeezy 500. După succesul primului colorway – Blush sau „Desert Rat” –, chunky sneakerșii tăi preferați mizează tot pe o rețetă cromatică subtilă și lasă bulkiness-ul să vorbească. Dacă ești pe fază, îi poți cumpăra pe 9 iunie, la prețul de 160 lire sterline, adică vreo 850 de lei.

Nike VaporMax 2 Triple White

Nike VaporMax 2 Triple White Foto: Sneaker News

Noua iterație de Vapormax nu aduce foarte multe schimbări față de prima versiune, dar colorway-ul strigă atât de tare „vară”, încât îți vine să-ți acoperi urechile. Flyknit-ul este extra-breathable, midsole-ul este extra-comfy, deci nimic nu te poate împiedica să-i cumperi pe 7 iunie. Poate doar prețul, fiindcă sunt 190 de dolari, ceea ce e cam mult. Sunt convinsă că, odată ce-i cumperi, n-o să ai nicio urmă de regret, totuși.

Parley x adidas Ultra Boost Clima LTD „Footwear White/ Footwear White-Blue”

Parley x adidas Ultra Boost Clima LTD Foto: Sneaker News

Pe 8 iunie, se lansează o colaborare care descrie perfect o zi la plajă. Parley For The Oceans nu e la primul contact cu adidas. La finalul lui 2016, Ultraboost Uncaged Parley a marcat prima pereche de sneakerși mass-produced care foloseau materiale plastice, recuperate din oceane. Pe 8 iunie 2018 poți demonstra că ești eco-friendly, susținând totodată cauza Parley, dacă îți cumperi perechea asta de Ultraboost Clima. Prețul? 200 de dolari, dar gândește-te la oceane!

Nike Zoom Fly SP BETRUE

Nike Zoom Fly SP BETRUE Foto: Sneaker News

Fiindcă suntem în luna iunie, adică luna LGBTQ pride – ne vedem la Bucharest Pride, pe 9 –, Nike lansează pack-ul „BeTrue”, care a devenit deja o tradiție anuală pentru brandul american. Silueta Zoom Fly SP este ultra-light, ultra-comfy și ultra-sleek. Din punct de vedere estetic, sunt multe modificări față de versiunile obișnuite: swoosh-ul este mai mic și mutat în față, apare branding-ul BETRUE pe limbă și pe insoles, iar un gradient-curcubeu e prezent pe toată lungimea midsole-ului. Așa, Nike, susțin!

Travis Scott x Jordan 4 „Cactus Jack”

Travis Scott x Jordan 4 Cactus Jack Foto: hypebeast.com

Chiar dacă-ți place sau nu Jordan – eu nu pot să port, btw –, n-ai cum să ignori perechea asta de Jordan 4 în colaborare cu Travis Scott. Albastru deschis și negru pe upper, interior roșu din material textil, piele întoarsă premium – toate împachetate sub numele de „Cactus Jack”, de la label-ul cu același nume al lui Travis.

Aștept să ne spui în comentarii care e perechea ta preferată de săptămâna asta!

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile