Balenciaga by NOIZZ. Am recreat faimosul shooting folosind haine de la second hand

Cristian Dina

I like things
Share
49
Tweet
Balenciaga by NOIZZ Foto: Cristian Dina / Noizz.ro

Când ne gândim la conceptul de lux, de obicei nu ne gândim la jachete din nylon în culori șterse, genți copiate după altele celebre sau pantaloni suflecați până la jumătatea gambelor. Dar fix lucrurile astea au devenit mega-dezirabile în 2017. Stilul tacky a revenit în forță într-un mod surprinzător și aproape toată lumea (inclusiv noi!) ne-am îndrăgostit de el.

Pantaloni suflecați până la jumătatea gambelor din material vaporos și largi în partea de jos, combinați cu pantofi stiletto și ciorapi flaușați. Poți să-ți imaginezi asta? Pe lângă asta, dad shoes, care au câștigat o popularitate remarcabilă, deși la începutul anului trecut toată lumea făcea mișto de trend-ul ăsta. Dar tot ce părea înainte nașpa, acum este mega-cool.

Exact acum o lună, Balenciaga – unul dintre brandurile de top ale momentului – a prezentat colecția Spring/Summer 2018. Unele dintre piese arată exact ca unele desprinse din copilărie, iar shooting-ul în sine aduce aminte de fotografiile de familie trimise de mătușa cuiva din Canada acum 30-40 ani.

Și având în vedere că în trecut obișnuiam să purtăm jachete din nylon și pantaloni de trening în aceleași culori, rezonăm destul de bine cu abordarea celor de la Balenciaga asupra luxului. De aici și ideea de a încerca să recreăm ceea ce Demna Gvasalia (head designerul Balenciaga) a compus în imaginile de prezentare de pe Instagram.

Premiza a fost foarte clară: puteam să folosim doar haine și accesorii culese din magazinele second hand și din fundul de mult timp neexplorat al dulapurilor noastre. Am vrut să arătăm că ceea ce a uimit pe jumătate din fani și le-a produs un sentiment imens de confuzie celorlalți, a reprezentat un subiect foarte inspirațional pentru noi. Echipa NOIZZ Polonia s-a transformat pentru o zi în modele de fashion. Și s-a super distrat, a fost una dintre cele mai tari duminici din viața lor. Acum aruncă un ochi peste răspunsul NOIZZ față de colecția Balenciaga:

Versiunea noastră a shooting-ului Balenciaga a fost creată de:

Producător: Filip Połoska (Noizz.pl) Photos: Konrad Ćwik

Postproducție: Dominika Głowacka (Noizz.pl) Style: Marcela Stańczyk Makeup: Joanna Skolimowska Hairstyles: Adam Szaro

Locație: Studio Praga

Modelele pentru shooting au fost chiar redactorii NOIZZ.pl: Dominika Głowacka, Ada Zalewska, Ewelina Kołodziej, Marta Ciastoch, Paweł Korzeniowski, Daniel Arciszewski, Maciej Wernio and Filip Połoska.

*articol tradus de pe Noizz Polonia

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile