Nike x Supreme și Nike x Off-White în aceeași zi? Ce sneakerși s-au mai lansat săptămâna asta

Bianca Bârsan

Street Style
Share
Tweet
Supreme x Nike Air Streak Spectrum Plus Foto: supremenewyork.com

Săptămânile devin din ce în ce mai aglomerate, iar dacă te gândeai că cele care au trecut au fost pline cu release-uri, așteaptă să vezi ce s-a întâmplat săptămâna asta.

Virgil Abloh, James Jebbia n-au stat degeaba și s-au gândit că cel mai marfă cadou de 14 iunie pentru sneaker lovers ar fi o dublă lansare în colaborare cu Nike. Niciodată nu poți să dai prea mulți bani pe footwear, iar atunci când Off-White și Supreme scot ceva, nu poți decât să cash out și să înghiți în sec restul lunii. Csf, dacă îți place să fii wavey.

Cele 5 perechi de trainers care au ajuns în articolul de săptămâna asta sunt doar câteva din zecile – dacă nu mai multe – de release-uri din ultimele zile. Abia dacă mai poți să ții pasul cu ce se întâmplă în piață, deci trebuie să îți stabilești foarte bine criteriile. Eu aș da oricând confortul în schimbul unui sneaker mișto, dar poate tu preferi să fie comfy, mai presus de felul în care arată. În concluzie, totul se raportează la tine.

Off-White x Nike Zoom Fly Mercurial Flyknit

Off-White x Nike Zoom Fly Mercurial Flyknit Foto: highsnobiety.com

14 iunie a fost data în care Virgil a scos o nouă pereche din – most likely – cea mai hyped colaborare din ultimii ani. Nu doar că a lansat un sneaker, ci un pack format din două colorways de Nike Zoom Fly Mercurial Flyknit. Da, perechea neagră e nicey și ea, dar n-ai cum să treci pe lângă portocaliul ăla electric pe stradă fără să întorci capul. Head-turner 100/100. Haide, că nu e așa nașpa Virgil până la urmă.

Supreme x Nike Air Streak Spectrum Plus

Supreme x Nike Air Streak Spectrum Plus Foto: supremenewyork.com

Supreme a lansat sneakerșii ăștia tot pe 14 iunie, tot în cadrul unui pack, format din – ai ghicit – două colorways. Îți sună cunoscut? Chiar și o colaborare între Supreme și Nike nu mai e ce a fost, pentru că nu au fost sold out instant, iar la ore bune după ce a fost drop-ul online, încă mai puteai să cumperi perechea neagră. E adevărat că silueta este foarte polarizantă, are un puternic 90s vibe, iar varianta Black/Black este, să fim sinceri, nasty. Ew. Colorway-ul deschis este mai wearable, dar tot pare dated. Scuze eu, Supreme.

adidas P.O.D S3.1

adidas P.O.D S3.1 Foto: Oi Polloi

Brandul cu trei dungi continuă să scoată siluete noi pe bandă rulantă, după Alphabounce, Prophere, Arkyn, Kamanda, Deerupt, Crazy Boost You Wear și Yung-1, fără să menționez modelele noi obținute din colaborări. P.O.D S3.1 e, poate, cel mai enervant nume cu putință, dar promite că e confortabil. Are talpă cu Boost și își trage originile din seria Equipment. Costă doar 550 lei, price point care se încadrează în categoria entry-level a lui adidas. Dacă îi încerci, să ne spui și nouă cum sunt, da?

Nike Air Max 98 „Total Crimson”

Nike Air Max 98 „Total Crimson” Foto: Nike.com

După 20 de ani de la lansare, Air Max 98 încă arată super fresh. Chiar dacă Nike îi acordă siluetei toată atenția anul ăsta, asta nu înseamnă că toate opțiunile de colorway sunt nicey. Totuși, varianta asta în tonuri de gri și accente crimson este foarte wearable. Prețul este de 180 de euro, dar colorblocking-ul este super on point, deci n-ai cum să te plângi.

Nike Air Max Plus NIC „International Flag”

Nike Air Max Plus NIC „International Flag” Foto: Sneaker News

Release-ul ăsta este, de fapt, un pack care conține trei modele de Nike cu tehnologie Air: Zoom Spiridon, AM 90 și Air Max Plus. Orice ai spune, AM Plus este de departe cea mai sleek siluetă dintre cele trei. Sneakerșii sunt practic un canvas alb peste care sunt desenate o grămadă de drapele de țări. Pack-ul e lansat cu ocazia FIFA World Cup 2018, iar cel mai marfă feature e faptul că swoosh-urile sunt iridiscente. Well-played, Nike.

Aștept să ne spui în comentarii care e perechea ta preferată dintre cele lansate săptămâna asta. Oricât de overrated ar fi Virgil Abloh, varianta portocalie de Zoom Fly Mercurial e cam litty, trebuie să recunoști.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile