Cei mai marfă 5 sneakerși care s-au lansat săptămâna asta. Travis Scott e din nou în prim-plan

Bianca Bârsan

Street Style
Share
Tweet
Travis Scott x Nike Air Force 1 in Sail Foto: Sole Collector

În limbajul pasionațior de sneakerși, o săptămână plină înseamnă o săptămână bună,dar încărcată cu dileme de tipul: „Să iau Off-White Presto ăia albi sau să-mi păstrez banii pentru Yeezy 350 v2 Sesame ăia blanao, care ies în toamnă?”.

Răspunsul e, bineînțeles, să le cumperi pe amândouă și să nu mai ieși în oraș pentru câteva săptămâni. Nici nu prea mai aveai chef să bei luna asta.

În caz că vrei să clasificăm săptămânile după un rating de hype, ultimele 7 zile au fost cu siguranță printre cele mai bune.

S-au lansat doi dintre cei mai populari sneakerși ai anului și încă vreo trei perechi marfă, pentru eventualitatea în care nu le-ai prins pe primele două la retail.

E greu să fii sneakerhead în 2018, nici măcar nu poți să cumperi ce vrei, că ți-o iau alții înainte, of.

Nu uita să ne spui în comentarii care e perechea ta preferată de săptămâna asta și poate ne arăți un on-feet pic cu una dintre perechi, dacă – doamne-ajută – ai prins vreuna.

Nike M2K Tekno

Nike M2K Tekno Foto: Nike.com

Cele patru colorways au fost lansate inițial la începutul anului, doar că era un catch: stocurile au fost exclusiv în women’s sizing, deci bărbații sau femeile care purtau mai mult de 41 au putut doar să se uite la pozele cu ei de pe IG.

Ironic e faptul că perechea strigă „dad vibes”, dar nu a venit în mărimi de dads. De data asta, i-ai putut găsi și în măsurile mari – adică de la 40 la 47,5 –, deci n-ai avut nicio scuză să nu dai cop la una dintre perechi.

Nike Air Humara 17 QS „Silver/ Blue/ Black”

Nike Air Humara 17 QS in Silver Blue Black Foto: Bodega.com

Humara e o siluetă care a fost slept on mulți ani, până la revenirea de anul trecut în colaborare cu Supreme. De data asta, s-au lansat în varianta „Blue Spark”, adică unul dintre colorway-urile OG ale modelului.

Portocaliul de pe swoosh e echilibrat foarte on point cu albastrul prezent pe midsole și pe panel-ul de pe upper. Pull tab-urile și faptul că sunt chunky contribuie mult la sentimentul de ‘90s pe care ți-l trezește release-ul.

Mai rămâne să-ți pui pe tine un tracksuit din velour și ești gata să mergi la o petrecere disco.

Travis Scott x Nike Air Force 1 „Sail”

Travis Scott x Nike Air Force 1 in Sail Foto: Sole Collector

În decembrie 2017, Travis lansa prima pereche de Air Force 1, în colaborare cu Nike. Prețurile de resale au mers through the roof, depășind 500 de dolari.

De data asta, release-ul constă în exact aceeași siluetă, același pachet de extras – adică mai multe swoosh-uri, pe care le poți schimba, plus niște patch-uri ornamentale pentru șireturi –, doar că într-un alt colorway: off-white, însă nu brandul, ci culoarea.

Release-ul a fost extrem de hyped, deci probabil că a fost dificil să dai cop unei perechi, însă nu imposibil, corect?

Parley x adidas Ultra Boost 4.0 LTD „Cloud White/ Silver”

Parley x adidas Ultra Boost 4.0 LTD in Cloud White Silver Foto: sneakerfiles.com

Rețeta e clasică: talpă din Boost și upper din material primeknit. Asta e tot ce a fost nevoie pentru ca brandul cu trei dungi să capitalizeze pe piața de low runners în ultimii 3-4 ani.

A ajutat și input-ul lui Kanye, care a pompat hype prin intermediul liniei Yeezy Boost, însă adidas merită toate laudele pentru combinația de tehnologii.

De data asta, e vorba despre un release de UB 4.0 în colaborare cu Parley, prin urmare știm că materialele folosite la construcția lor sunt reciclate din resturile plastice pescuite din oceane. Ajuți și natura, ai și cei mai comfy sneakerși de pe planetă, e super ok.

Nike Vapormax Plus Wmns „Creamsicle”

Nike Vapormax Plus Wmns in Creamsicle Foto: Nike.com

Vară înseamnă deserturi reci, deci un sneaker cu color code-ul „Creamsicle” e exact ce ai nevoie pentru a te bucura de o plimbare pe faleză, la mare, în timp ce mănânci înghețata ta preferată.

Exact ăsta a fost și train of thought-ul pentru lansarea acestei perechi de Vapormax Plus.

Pe lângă faptul că sunt mai mult decât comfy și super wavey – mai ales într-un outfit summerish –, primești și asigurarea că ai un pop of color la fiecare purtare. Nici nu trebuie să te chinui prea tare: un tricou alb oversized, ăștia în piciore și ești good 2 go, yay.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile