Cele mai marfă 10 perechi de sneakerși care apar în clipul „Adidașii” de la Șatra B.E.N.Z.

Bianca Bârsan

Street Style
Share
15
Tweet
Adidasii, ca si cum

Da, prieteni, Șatra are clip nou și e plin de adidași marfă și... cam atât.

Dacă nu credeai că e posibil să auzi ceva mai penibil decât „I Love It” a lui Kanye și Lil Pump, ei bine, asta înseamnă că ai uitat de trapul românesc și despre mastermind-urile din spatele lui, a se citi Șatra B.E.N.Z.. Da, da, aceste specimenele emblematice de băieței albi, dar „duri”, care se simt „black on the inside” și care s-au apucat, iată, de făcut trap pentru că ASTA E CULTURA, get me? Ce, tu vezi vreo diferență între Migos și Șatra? Exact.

În fine, după cum ne-a obișnuit, Șatra se întoarce - și nu oricum, căci de data asta se-ntoarce cu o piesă și un video mai flashy și mai de prost gust și mai try-hard ca înainte, că doar trebuie să dea cu atracție maximă la toți puștii ăștia de 14-15 ani care și-o ard Off-White în curtea școlii și-și iau Yeezy cu 2 numere mai mari, că, deh, au bani, dar încă le mai crește piciorul și parcă alocația nu e chiar atât de mare când te gândești. (Wow, ce ușor am rezumat întreaga audiență Șatra.) Dar, acum pe bune, cine ar putea asculta vreodată adunătura asta de schelălăieli și scremete și să o numească trap blană? Mi-ar fi rușine.

Unde mai pui că influențele rrome și scriptul ăla ce-aduce aminte de Aladdin a lui Walt Disney (gen, ăla din Orientul Mijlociu, care de fapt nu prea are treabă cu portul rrom din clip dar hei, they're all the same right to us, right?) sunt de-a dreptul penibile în contextul ăsta. Oh well, poate au mai mult noroc data viitoare cu vizualurile.

Astea fiind spuse, cred că te-ai cam prins că „Adidașii” nu e piesa mea preferată, nici videoclipul, însă e ceva ce-mi place aici și anume selecția de sneakerși. Așadar, fără alte introduceri, iată cele mai marfă 10 perechi de adidași care aproape că salvează piesa asta sinistră și clipul ăsta obosit, care se vrea edgy:

Air Jordan 5 Retro Supreme

Nu-mi plac Jordanii, dar ăștia sunt chiar ok.

Air Jordan 6 Cigar

La fel ca mai sus.

Y-3 Kaiwa

Too pure for this video.

Off-White x Nike Vapormax

Oare Virgil ar asculta Șatra?

Air Jordan 1 Bred (2016)

Frumos, frumos.

adidas Yeezy Powerphase Calabasas

Doar nu credeai că le-a scăpat tocmai Yeezy, nu?

Yeezy 350 v2 Zebra

Poți să repeți după mine „I-CON-IC”?

Air Jordan 3 Triple White

Albi-ca-Zăpada și cei cinci pitici

adidas Superstar

Perechea preferată a întregii planete, am I right?

Air Jordan 4 Royalty

Faves.

Perechea ta preferată care e?

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile