Cele mai scumpe 5 items pe care le-a lansat Supreme vreodată

Bianca Bârsan

Street Style
Share
Tweet
UGHH

Supreme e tot ce poți visa în 2018, mai ales dacă ești pasionat de streetwear sau dacă urmărești oricât de puțin fenomenul devenit din ce în ce mai prezent – de multe ori, cu forța – în viețile tuturor.

Despre brandul new yorkez, probabil ai auzit deja că e scump. În funcție de cât de familiar ești cu Sup, se poate să știi și că prețurile de retail, adică prețurile de listă, pe care le cere producătorul, nu sunt atât de mari pe cât vorbește lumea pe internet sau pe „outernet”. Fii serios, 40 de dolari pe un tricou nu mai înseamnă mult după aproape niciun standard, dacă vorbim despre țări cât de cât dezvoltate.

SupremeSupremeSupremeSupremeSupreme

Având în vedere că un tricou din Zara, Massimo Dutti sau COS e, de multe ori, peste 50-60 de dolari, branduri ca Undefeated, Gosha, Thrasher, HUF, GOLF, Palace, Stussy, Carhartt WIP, Supreme au politici de prețuri similare la anumite categorii de produse, așadar exclusivitatea brandurilor de streetwear s-a disipat într-atât încât a penetrat și masele.

Totuși, dacă vrei să-ți păstrezi exclusivitatea pieselor, ești nevoit să plătești. Da, o să poți să cumperi un tricou la 56 de euro de pe supremenewyork.com, dar sunt șanse mari să întâlnești încă vreo 3-4 adolescenți îmbrăcați cu același tricou la următorul eveniment legat de sneakerși & SW. Dacă-ți pasă de aspectul ăsta, atunci vei fi nevoit să scoți de 5-6-10 ori mai mulți bani de pe card atunci când faci cumpărături online. O geacă de piele poate să ajungă la mai mult de 1.000 de euro RRP și nici nu am ajuns la discuția legată de resale market.

Nu uita că mai scump nu înseamnă mai marfă și nici mai bun, așa că fă ce vrei cu banii ăia, dar nu te aștepta ca niște haine să îți schimbe personalitatea nașpa, just saying. Te las aici cu cele mai scumpe 5 items Supreme pe care le poți cumpăra de pe piața de resale.

Supreme x Louis Vuitton Trunk

Supreme x LV Trunk Foto: https://www.nssmag.com/en/fashion/9977/this-is-the-price-of-supreme-x-louis-vuitton-trunk

Prețul de retail a fost 68.500 de dolari. Let that sink in. Cineva îl vinde pe StockX „pre-owned, excellent condition” cu 130.000 de dolari. Let that sink in. Poți să cumperi cufărul ăsta mare și roșu sau poți să-ți cumperi două apartamente cu 3 camere în București. Aștept să ne spui în comentarii ce ai alege dintre cele două opțiuni. Nu uita că ambele sunt investiții, tehnic vorbind.

Supreme x Louis Vuitton Skateboard Deck

Supreme x LV Skateboard Deck Foto: Kevin Lim/ Flickr.com

Da, cea mai hyped colaborare pe care a avut-o Supreme vreodată o să apară de câteva ori în top-ul ăsta, în special datorită numărului mic de unități produse. Dacă te dai pe skateboard, sunt șanse minime să ai 225.000 de dolari care stau degeaba prin buzunarele de la pantalonii tăi Dickies. Sigur, prețul e foarte umflat de singurul vânzător de pe StockX care are placa asta. Retail-ul a fost 54.000 de dolari. Ughhhh.

Supreme x Louis Vuitton Backpack

Supreme x LV Backpack Foto: StockX.com

Încă un item de celebra colaborare, iar de data asta prețul de retail a fost de doar 3.900 de dolari pentru ghiozdanul ăsta roșu din piele. Din păcate, scrie „LV” atât de mic, încât sincer nici nu merită să-l cumperi cu 11.000 de dolari, cât cer resellerii. Smh.

Supreme x The North Face Bandana

Supreme x TNF Bandana Foto: EUkicks.com

Se apropie iarna, deci e timpul să-ți cumperi o geacă, ca să te asiguri că nu îți intră frigul pe sub puținele haine care îți mai rămân după ce arunci 5.500 de dolari pe geaca asta în colaborare cu brandul din California. Print-ul ăsta hipnotic o să atragă multe priviri, măcar atât.

Supreme x Fender Stratocaster

Supreme x Fender Stratocaster Foto: StockX.com

Cu un retail de vreo 2.000 de dolari, colaborarea asta cu Fender o să îți scoată din buzunare cel puțin de două ori mai mulți bani. E relevant de menționat că brandul ăsta de chitare a fost folosit de Jimi Hendrix, Kurt Cobain, Eric Clapton, Jeff Beck și lista e foarte lungă, așa că dacă vrei să le calci pe urme, poate e timpul să investești într-un Stratocaster pe care scrie „Supreme” într-un chenar mic și roșu.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile