Colecția capsulă Tommy Jeans: totul arată mai bine când e suprasaturat

Bianca Bârsan

Street Style
Share
Tweet

Cea mai nouă colecție capsulă Tommy Jeans reînvie spiritul nouăzecist al brandului și aduce în prim plan logo-ul iconic, culorile suprasaturate și stilul atletic.

Campania a fost produsă în capitalele modei urbane internaționale, unde cultura street a devenit deja norma – vorbim despre Berlin, Londra și, evident, New York (Brooklyn). Pe străzile orașelor, fotografiile trase de cei de la Hypebeast – acest mecca online al street style-ului - au capturat nume în plină ascensiune în industrie. Mă refer aici la modele și influenceri precum Elliott Jay Brown, Jiahe Zhang, Zsá Zsá Inci Bürkle, Aaron Max, Anajah Hamilton şi Jonah Levine.

Tommy Jeans Capsule 2017

Colecția este una care întruchipează moștenirea brandului, cu puternice influențe nouăzeciste, dar care capătă valențe contemporane în urma update-ului făcut fiecărei piese. E ceva ce ar purta tipa aia cool din State, pe care o urmărești pe Instagram pentru că are un stil atât de impecabil. Sau Gigi și Bella. Sau tipul ăla mișto cu care ai vorbit la party acum câteva zile. Sau tu, pentru că e fix ce trebuie dacă îți cauți noi piese statement cu valențe street. Pe de altă parte, în niciun caz nu e o colecție pentru cei timizi. E o colecție îndrăzneață, cu piese care au ceva de zis și care nu se lasă ignorate, așadar go for it, dar doar dacă simți că poți să o porți tu și nu invers.

Tommy Jeans Capsule 2017

Dar să îți dau mai bine câteva exemple: ai să observi, în creațiile destinate femeilor, jachete bomber cu imprimeu, lenjeria iconică cu logo-ul Tommy, dar și piese din denim pespălat, light-wash – inclusiv mum jeans! Cât despre piesele masculine, aici vorbim despre pulovere și jachete oversized, cu glugă, într-un amalgam de culori tari și cu imprimeuri grafice, dar și blugi cu un fit casual, în nuanțe deschise.

Tommy Jeans Capsule 2017

Printre creațiile care mi-au atras atenția se numără o geacă bomber pentru femei, cu print grafic cu steaguri, tricourile „basic”, albe, cu logo, dar și jacheta puffer în nuanțe nautice de roșu, alb și albastru. Ah, și borseta roșie, că tot ziceam de estetica nouăzecistă.

Tommy Jeans Capsule 2017
Tommy Jeans Capsule 2017

Astea fiind spuse, te las să arunci un ochi peste piesele noastre preferate în continuare - cu siguranță ai să găsești ceva cu care să rezonezi sau care să-ți trezească inner-spiritul Tommy. Până la urmă, câți dintre noi pot spune că nu s-au îndrăgostit de acest revival al esteticii anilor 90?

Tommy Jeans Capsule 2017
Tommy Jeans Capsule 2017

Produsele din colecția capsulă Tommy Jeans sunt disponibile în magazinele Tommy Jeans Mega Mall și Tommy Jeans ParkLake.

Topic-uri

Tommy Hilfiger Tommy Jeans streetwear streetstyle
Arată comentariile

Noizz urban

Vezi și

Extinde