Colecția Opening Ceremony x ESPRIT are fix vibe-ul nouăzecist care te va cuceri

Bianca Bârsan

Street Style
Share
Tweet

Deja la a doua colaborare, cele două branduri aduc, de această data, în prim plan atât culorile tari cât și pastelurile, dungile (semnătura ESPRIT, într-un fel), imprimeurile ditsy și logo-ul iconic ESPRIT - o minunăție, ce să mai.

Colecția, disponibilă online aici, este surprinzător de affordable, cu prețuri pornind de la 30$ pentru o șapcă cu logo și ajungând până la 250$ pentru o jachetă din denim customizată. Colaborarea este una deja de succes, iar Carol Lim, designer pentru Opening Ceremony, confirmă că asta se datorează faptului că spiritul ESPRIT al anilor 80 și 90 se încadrează perfect în tiparele Opening Ceremony din prezent: inovator, diferit, cu o identitate aparte și cu un simț al culorilor, imprimeurilor și texturilor extrem de bine definit. Iar pastelurile sunt de vis, de V-I-S!

În plus, dacă te uiți la fotografiile de campanie, ai să simți și tu o oarecare nostalgie pentru zilele în care cumpărai de la ESPRIT (I know I used to), dar și o nostalgie pentru vremurile alea în sine. Ai să mai simți, cu siguranță, și sensibilitatea tipic californiană, prin calitatea imaginilor: totul e luminos, pozitiv, suprasaturat și effortlesly chic.

În plus, cred că nu trebuie să-ți mai zic că anii 90 sunt la putere în tot ceea ce înseamnă fashion, de la trendul athleisure care a readus celebrele tracksuits în atenția lumii modei, până la mom jeans sau borsete. Și ca să-nchei frumos, mie se pare foarte cool colaborarea asta, e una fix pe placul meu. But now, enough about me, ție cum ți se pare?

Foto: Opening Ceremony x ESPRIT

Sursa: Noizz.ro

Topic-uri

ESPRIT Opening Ceremony fashion collab pastels streetwear
Arată comentariile

NOIZZ URBAN BY FANTA

Vezi și

Extinde