Contul ăsta de Instagram documentează fiecare ținută din Sex and the City

Bianca Bârsan

Street Style
Share
13
Tweet
Foto: Instagram / @everyoutfitonsatc

Noul tău must-follow, în alte cuvinte.

Recent m-am apucat iar de Sex and the City - da, în 2017, pentru a nu știu câta oară - și cu ocazia asta, m-am apucat să caut și pe Instagram conturi related. Așa am ajuns să descoper @everyoutfitonsatc, contul care, așa cum sugerează și numele, documentează fiecare ținută din serialul preferat al anilor '90 - '00.

Și, deși inițial am dat follow pentru a revedea toate ținutele mele preferate din show, am realizat că, până la urmă, chiar și-n Sex and the City au exista fail-uri. Majore, chiar. Majore, dar amuzante, și despre care, cred eu, ar fi păcat să uităm. Și aici intervine contul ăsta de Instagram, unde nu doar ținutele contează, ci și comentariile fondatoarelor. Uite, drept exemplu, post-ul ăsta:

Sau ăsta:

Sau ăsta, care aduce în discuție conceptul de cultural awareness și apropriere culturală:

@everyoutfitonsatc a fost creat anul trecut de două tipe, Chelsea Fairless și Lauren Garroni, cu scopul de a da încă o dată viață unor idei și estetici ale anilor '90 și '00. Și în timp ce serialul nu te învață chiar real-life lessons despre dragoste, sex sau carieră, poate fi un exemplu grozaaav de lecții în fashion - uneori „așa da”, uneori „așa nu”.

Și cred că era timpul ca cineva să o spună drept, așa cum e: some outfits are just not meant to be. De exemplu, ținuta Samanthei care pare mai degrabă un native ad pentru iconica mascara:

Pe de altă parte, există și foarte multe postări apreciative, unele la care nu m-aș fi așteptat neapărat, dar care ridică niște semne de întrebare și te fac, parcă, să vrei să știi mai multe despre trendurile de atunci. Personal, cămașa asta a lui Aidan mi se părea oribilă, dar parcă acum o văd un pic cu alți ochi (deși, probabil, IRL nu aș ști cum să reacționez neapărat la ea):

Oricum, all in all, un cont mega interesant, o sursă foarte ok de inspirație, mai ales dacă optezi pentru o direcție estetică 90s, și mai ales dacă ți-era dor de fetele astea & băieții din viața lor. Dă un follow & spune-ne care e outfitul tău preferat!

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile