Cum a reușit Rihanna să distrugă toate convențiile de la New York Fashion Week

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
13
Tweet
Rihanna

Îmi place din ce în ce mai mult de Rihanna - pe lângă faptul că e talentată, are o linie de cosmetice mega sexy și cool, femeia și-a lansat și o linie de lenjerie intima mega HOT.

Partea mișto în toată combinația asta este că, la fel ca la make-up, lenjeria este pentru toate formele și genurile.

În cadrul New York Fashion Week, Riri a demonstrat toate cele de mai sus și a celebrat colecția Savage x Fenty în cel mai controversat mod posibil.

Ea a chemat pe podium o selecție de modele mega diferite, de toate mărimile, formele și culorile, iar cireșele de pe tort au fost două tinere însărcinate care au defilat în fața celor prezenți.

Baby-mama 1 este Slick Woods, personalitate Fenty, în vârstă de 22 de ani, iar baby-mama 2 este o dansatoare hot; ambele au arătat superb, cu burticile la vedere, îmbrăcate în lenjerie seducătoare.

Rihanna a vrut să demonstreze că senzualitatea nu vine într-o singură aromă și nu există o rețetă unică pentru această - toți o avem, trebuie doar să știm s-o folosim!

Foarte mișto inițiativa artistei și a cam venit vremea să celebrăm toate femeile, indiferent de look. Ce s-a întâmplat la NYFW e doar începutul, iar branduri ca Victoria’s Secret ar cam trebui să aplice aceeași rețetă și să promoveze diversitatea. Nu zici?

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile