De ce vei dori să-ți iei crocși și cum de sunt hype iar

Ana Tepșanu

Nonprincess
Share
Tweet
Crocs

Crocșii sunt acei papuci urâți, care seamănă cu niște saboți, dar sunt făcuți din caucic. Sunt recunoscuți pentru comoditate, însă, până acum, nu prea erai considerat cool dacă îi purtai.

Dar adevărul este că nu hainele te fac mișto, cât atitudinea și stilul pe care-l ai. Cred că pe asta s-a bazat și Post Malone care, spre deosebire de alți artiști care au creat modele de încălțăminte sport, a lansat cu colab. cu Crocs. De la sine înțeles că papuceii gumați au devenit hype, nu?

Artistul a creat un model aparte de sabot, care să se plieze pe stilul său trashy-chic, iar fanii n-au stat pe gânduri - prima colecție lansată a fost sold out instant. Și nu-ți imagina că au costat o avere - 60 de dolari perechea.

Post Malone

Cam atât de simplu merg lucrurile în lumea asta - o celebritate foarte populară se afiliază cu un anumit brand sau lansează ceva complet nou, iar cei care au o afinitate pentru fashion își vor dori acel item.

Poți considera treaba asta superficială sau nu, dar până la urmă e o chestiune de alegere. În ceea ce-l privește pe Malone și motivul pentru care el a ales Crocs, lucrurile sunt simple, după cum spune chiar el:

"Dacă-ți place ceva, du-te și ia-ți. Port Crocs peste tot - de la bar și până pe scenă. Mi s-a părut colaborarea perfectă, astfel încât să le ofer fanilor ceea ce și-au dorit".

Uite și tu despre ce e vorba și spune-mi cum ți se par:

PS: Dacă-ți plac, fii pe fază, deoarece se vor mai aduce în stoc.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile