Iar scoate Virgil collab-ul ăla blanao. Ce sneakerși se mai lansează săptămâna asta

Bianca Bârsan

Street Style
Share
Tweet
Nike Air Max 98 Digi Floral Foto: sneakernews.com

Toată lumea vrea Nike x Off-White, dar nimeni nu prea vrea să plătească prețurile alea pe care le pun copiii de 15 ani de pe Facebook, deveniți „reselleri” peste noapte. E ocazia perfectă să-ți iei perechea aia marfă la preț de retail. Bine, dacă îi prinzi, doamne-ajută.

Săptămâna asta, lucrurile stau excelent atât pentru colecționari, dar mai ales pentru rEsElLeRs, care abia așteaptă să flippuiască perechi de OW. Cine n-ar face-o? Câteva sute de dolari în plus nu cred că-ți strică, nu? Asta zic.

Fiind vară, producătorii s-au cam aliniat să scoată doar perechi dintr-un spectru cromatic deschis. Dar nu și Vans, care au zis „De ce să fim proști?” și au scos cei mai negri sneakerși din ultimul timp, ca și cum nu te încinzi destul de tare oricum în siluetele lor din pânză și suede. Caută pe net „Vans Vault x WTAPS” care se lansează acum, pe 28 iulie. Măcar sunt „disruptivi”, lmao. Încetați cu cuvântul ăsta, că nu e deloc disruptiv să îl folosești. Uite, l-am folosit din nou. Ce naiba fac? Agghh.

Nike Air Vapormax Plus „Black/ Anthracite/ White”

Nike Air Vapormax Plus in Black-Anthracite-White Foto: flightclub.com

Vapormax Plus a devenit o siluetă-hibrid clasică din portofoliul Nike. Midsole-ul de Vapormax cu upper-ul de Air Max Plus sunt o combinație super fresh pentru orice Nikehead. Primește puncte bonus pentru că arată futuristic din orice unghi te-ai uita la ei. Plus că nu prea poți să dai greș cu un colorway black & white, nici măcar în mijlocul verii. Singurul issue ar putea fi prețul, pentru că la 170 de lire sterline nu sunt tocmai ieftini.

Nike Air Max 1 Wmns „Guava Ice/ Sail/ Summit White/ Crimson Tint”

Nike Air Max 1 Wmns in Guava Ice-Sail Foto: moresneakers.com

Air Max 1 sunt ușori, foarte wearable, iar colorway-ul ăsta pastelat women’s exclusive te face summer ready instant. La doar 100 de lire sterline, sunt și affordable, deci nu-ți rămâne decât să aștepți data lansării și să cash out cât mai prinzi numărul tău, pentru că par genul de sneakerși care zboară repede de pe site-uri, chiar și dacă sunt doar un GR.

Nike Air Presto x Off-White „Black/ White-Cone”

Nike Air Presto x Off-White in Black-White-Cone Foto: flightclub.com

Virgil e iar în articol și de data asta e vorba chiar de collab-ul ăla blanao într-o a doua iterație. După ce prima versiune de Off-White Presto a devenit un grail printre pasionați și se vinde acum cu vreo 1200 de dolari, noul artistic director de la Louis Vuitton a hotărât că nu strică încă un release pe aceeași siluetă. De data asta, e vorba de un canvas blacked out, cu câteva accente de culoare – pe swoosh, pe tab-ul lateral și pe cable zip tie-ul devenit deja celebru –, mai multe opțiuni de șireturi și o tonă de hype în jurul lansării. Dacă îi prinzi la retail, spune-ne și nouă secretul.

Nike Air Max 98 „Digi Floral”

Nike Air Max 98 Digi Floral Foto: sneakernews.com

Pattern-urile de genul ăsta aparțin verii, deci ce alt moment mai bun în care să porți „Digi Floral” decât la sfârșitul lui iulie? Air Max 98 nu s-au ridicat la nivelul hype-ului generat de 97 anul trecut – cel puțin până acum, mai avem multe luni în care pot să iasă colaborări –, dar rămân foarte wearable și versatili. Nu e totul despre hype, nu-i așa? Așa mă gândeam și eu.

Nike Air Max Deluxe OG Wmns „Midnight Navy/ Laser Orange”

Nike Air Max Deluxe OG Wmns in Midnight Navy-Laser Orange Foto: hypebeast.com

Un alt women’s exclusive, dar de data asta vorbim de o siluetă care câștigă din ce în ce mai multă popularitate după revenirea de luna asta. Lansați pentru prima oară în 1999, AM Deluxe sunt programați să fie lansați în mai multe colorways vara asta: toate vibrante, în ton cu sezonul cald. Perechea e perfectă pentru un festival: culori flashy, upper din neopren – care se curăță foarte ușor –, plus confortul oferit de talpa cu tehnologie Air.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile