Joia asta e Supreme x Nike, deci n-ai nicio scuză să dai pass la drop. Sau ai?

Bianca Bârsan

Street Style
Share
Tweet
Cum crezi că arăți cănd porți Supreme

Drum roll, please. Joia asta, la ora 13:00, ar trebui să fii cu cel puțin două browsere și două device-uri deschise, extensie de autofiller și bani pe card. Cu cât mai mulți, cu atât mai bine. Se lansează collab-ul ăla blanao The Swoosh x Supreme, ugh.

Cum arăți, de fapt, când porți Supreme

Ai bani pe card și vrei să faci mai mulți? Cumpără cât mai multe items din colaborarea vieții și ai șanse să-i multiplici, după ce îi pui pe toate site-urile și grupurile de resale pe care le ai la îndemână. Ar putea fi o schemă piramidală, după copy-ul delirant de mai devreme, dar nu, e adevărat, din păcate. Da, poți să faci un ban mega-cinstit în vremurile noastre: flippuiești piese stupid de scumpe la prețuri de revânzare și mai mari. Pls, fără argumentul că plătești calitatea materialelor, pentru că nu mai înghite nimeni asta în 2018. E cut and sew, we get it, lmfao.

Supreme x Nike Sweatshirts Foto: www.supremecommunity.com

După ce ne bucuram că brandul new yorkez a mărit stocurile, astfel încât piața de resale s-a stins odată cu copiii care tot încearcă să vândă tricouri din sezonul trecut cu 2x RRP pe grupuri, iată că Thupreme nu se dezminte. Ce voiai să facă în afară de a continua seria de colaborări – ține-te bine, urmează niște hypebeast talk autentic – grail status pentru „colecționarii” adevărați, care știu să aprecieze „cut-ul” și „materialele” folosite de „designerii” de la sUpReMe. Hai să cumpărăm niște Supreem și să lasăm discuțiile astea futile și deloc imparțiale pentru un articol viitor.

Supreme x Nike Sweatpants Foto: www.supremecommunity.com

Sweatshirts, căciuli, sweatpants, hooded sweatshirts, work jackets, polo tees, nylon vests, salopete și niște sweatshorts penali, plus restul de boarfe ce trebuie să mai intre pe site, probabil, dar despre care nu-i pasă nimănui, pentru că le-a eclipsat swoosh-ul pe toate. Fiind vorba de multe piese, btecșii se vor folosi de online reselling skills-urile pe care le-au dobândit petrecând prea mult timp pe internet, fără ca părinții lor să știe asta. Prin urmare, vor „da cop-urile” într-o anumită ordine, astfel încât să își maximizeze profitul obținut din banii puși la bătaie de părinți, rude sau idk, prietenii pe care i-au păcălit să intre în bUsInEsS-ul ăsta. Cert e că dacă îți place în mod legit vreuna dintre bluzele alea, nu ai multe șanse să o și cumperi.

Supreme x Nike Overalls Foto: www.supremecommunity.com

Repetă după mine: „nu e greșit să-ți placă brandul ăsta, doar fă-o cu simț de răspundere și încearcă din răsputeri să nu fii un copil prost, chiar dacă ai 14 ani, chiar dacă ai 30 de ani”. Având în vedere că piața de revânzare pentru Supreme e în scădere – vorbim despre ultimele 2 sezoane, cu unele excepții de items care sunt overhyped for no realistic reason –, chiar e un moment bun să cumperi piesele care îți plac, dar nu-l transforma într-un stil de viață, fiindcă e epitomul imaturității. Sau fă-o, cine sunt eu să-ți zic ce să faci, lol?

Ce cumperi joia asta, ce nu cumperi, mai e marfă Supreme, nu mai e? Tell us.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile