Kanye West a revenit pe Twitter, iar internetul a devenit din nou un spațiu efervescent

Bianca Bârsan

Street Style
Share
Tweet
I feel like Pablo every single time, I swear. Foto: Kanye West - Twitter

Dacă ți se părea că internetul nu mai e ce a fost odată, se prea poate ca motivul să fie pauza de aproape un an pe care a făcut-o Kanye West pe Twitter.

În cazul în care îți era dor de niște tweet-uri care pendulează între super insightful și lamentări de tipul „Maybe I couldn’t be skinny and tall but I’ll settle for being the greatest artist of all time as a consolation”, ai toate motivele să îi revizitezi profilul rapper-ului cu cele mai multe premii Grammy, la egalitate cu Jay-Z. Kanye West e un personaj remarcabil din peisajul – haide, o voi spune – global. Nici măcar nu e vorba de scena muzicală, artistică sau creativă, fiindcă West e cu siguranță o figură recognoscibilă pe toate continentele, indiferent de vârstă și de cultură. Da, Kanye a revenit pe platforma socială preferată a lui Donald Trump și n-a postat decât de câteva zeci de ori într-o săptămână.

Asta zic! Foto: Kanye West - Twitter

De multe ori la limita alienării, dar întotdeuna inspiraționale sau măcar cu un flavour filosofic, postările lui Ye nu au cum să nu stârnească reacții. Cei 11,6 milioane de followeri pe care îi are adoră să dea like sau retweet, la fel cum el adoră să îi determine să o facă. Acest du-te-vino e rețeta perfectă pentru ca Mr. West să împingă în față ceea ce știe să facă cel mai bine: muzică, sneakerși și haine. Hai, poate și puțină filosofie de internet.

Uite, filosofie de internet. Foto: Kanye West - Twitter

După mega-hype-ul cu Yeezy Season și, în special, Yeezy Boost, ai fi putut crede că lucrurile s-au mai schimbat pentru Pablo. Dar, boy oh boy, nu. Sau nu în mod fundamental, cel puțin. Introducerea unor noi siluete în gama Yeezy: 500, 700, Calabasas, plus anunțarea unor proiecte muzicale fresh îl mențin pe Kanye într-o zonă fierbinte de tot pentru toată lumea. Fie că e vorba de creative directors, scriitori, rapperi, regizori sau designeri, influența pe care o manifestă orice release Yeezy e incontestabilă, chiar dacă ești unul dintre cei care spun că old Kanye is better.

Pasteeeel! Foto: Kanye West - Twitter

De data asta, vorbim despre teasingul colecției Yeezy Season 6 aka fotografii cu multe piese din acest release. Paleta de nuanțe este în ton cu ADN-ul brandului, adică gri, taupe, bej, crem și sage, cu câteva splash-uri de culori-pastel. O siluetă nouă – un sneaker boot care amintește de Yeezy Wave Runner – este, poate, atracția principală. Și să nu uităm de șosetele inscripționate „Calabasas”. Super ok.

Hmmm, mixed feelings. Foto: Kanye West - Twitter

În ceea ce privește prețurile, lucrurile nu s-au schimbat prea mult nici aici. Vorbim despre 120 de dolari pentru un tricou și 900 de dolari pentru un denim jacket, 150 de dolari pentru o pereche de șlapi, respectiv 80 de dolari pentru un set de trei perechi de șosete, doar pentru a-ți face o idee. Din punct de vedere conceptual, e un clash între pantofi cu toc high-end și pantaloni de trening din bumbac. În ansamblu, styling-ul de la prezentarea colecției a fost fără îndoială gândit ca având un vibe puternic streetwear, deși unele piese luate individual par să fie desprinse dintr-o altă colecție, a unui alt designer.

Wow, o masă plină de Yeezy, super aș. Foto: Kanye West - Twitter

Albumele (fiindcă da, sunt două) lui Kanye au fost anunțate, guess what, pe Twitter. Se pare că primul album va fi unul solo, un EP de 7 piese, și va fi lansat pe 1 iunie. Cel de-al doilea va fi în colaborare cu Kid Cudi, cu care se pare că a format un band cu numele deloc dubios de „Kids See Ghost”, și are lansarea pe 8 iunie. Ținând cont de succesul pe care l-a avut cu The Life of Pablo în 2016, sunt toate șansele ca – cel puțin albumul solo – să devină un clasic.

Mhm, super ne-dubios. Foto: Kanye West - Twitter

Indiferent de cât de plictisitoare și repetitive au devenit social media, există mereu locul ăla unde găsești ce cauți. Și uneori (ok, rareori), nu e vorba despre filmulețe cu Bob Ross pictând copăcei sau peisaje de munte. Uneori, e despre Kanye West care îți spune să treci peste trecut, să îți pui întrebări legate de orice și să fii tu însuți. Internetul are din nou un loc minunat unde să-ți petreci câteva ore din viață săptămânal și ar trebui să te super bucuri pentru asta. Eu, una, mă super bucur. Haide, să ne bucurăm cu toții!

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile