Mai iese încă un model de Yeezy, în caz că te gândeai că s-a terminat șmecheria lui Kanye West

Bianca Bârsan

Street Style
Share
Tweet
Uhm, okay. Foto: Twitter @KanyeWest

Yeezy 451 sau Yeezy Venom sau Yeezy Very Bad Anime sau Yeezy Nebunia lui Kanye – you name it.

Când te pregăteai să spui că s-a ales praful de seria Yeezy, că deja și-au cumpărat toți copiii încălțămintea asta „rară” și „exclusivistă”, că nici Kanye nu mai e ce a fost – nici ca artist, nici ca om –, vine știrea asta bombă peste tine și poți să juri că nu știi ce te-a lovit. După ce ne-a teasuit cu noile siluete încă din vara acestui an, șeful la Yzy se pare că nu glumea când a arătat lumii modelele alea simbiotice și chiar lansează poate cea mai controversată pereche de când e el colaborator cu brandul cu trei dungi.

Ceva de genul ăsta

451 e numele, iar dacă asta nu îți spune nimic, să știi că nici nouă nu ne spune mare lucru, în afara faptului că se încadrează, ca număr, între 350 și 500 – adică alte două „Yeezy-uri”, cum spun cei mai mulți dintre cumpărători. A, și ar mai putea fi interpretarea că poți citi numele ca „Adi”, pentru că 4 e „a”, 5 e „d” (poate fi și „s”) și 1 e „i”. Pentru a înlătura orice urmă de mister, îl așteptăm pe West să scoată asul din mânecă la momentul potrivit. Conceptul e mai important decât produsul în sine, vezi Anti Social Social Club, iar rețeta pare să fie aceeași și pentru adyeedas.

Yeezy 451 - colorway-uri posibile. Foto: Yeezy Mafia

Despre 451 probabil se vor scrie multe lucruri de acum încolo. E genul de sneaker care îți atrage atenția, ceea ce se și vrea, având în vederele ultimele release-uri din portofoliul Yeezy. În primul rând, midsole-ul pare extraterestru, mai exact desprins din filmul Venom – care, da, nu e făcut de Marvel, we get it –, un fel de creatură a nopții care vrea să ți se urce pe adidas. Upper-ul este similar cu Yzy 700, ca formă, dar construit din altfel de materiale: un mesh sintetic perforat pe toată suprafața. Sigur că aici analizăm puținele poze care au ajuns pe internet, adică un prototip, dar este posibil ca varianta finală să fie ușor diferită.

Tot „pe surse”, au ajuns pe internet și niște variante de colorway-uri: triple black, white/ grey, grey/ grey și white/ grey, care au făcut valuri printre pasionați. Este evident că vorbim despre un produs polarizant, mai ales pentru că are un element radical care pare să fie out of place, adică midsole-ul. Încă nu au apărut leak-uri cu ei on-feet, dar asta ar putea să schimbe destul de mult percepția oamenilor asupra lor. Deocamdată, pozele și schițele de pe net nu sunt îndeajuns încât să îți formezi o părere definitivă. Ideea e că dacă nu ți-au plăcut 500 sau 700, sunt șanse minime să îți placă 451.

Da, asta e „talpa” Foto: Twitter @KanyeWest

Încă nu a apărut nicio dată clară de lansare și nici prețul nu a fost dezvăluit. Probabil că vor costa între 200 și 250 de dolari și ne așteptăm să iasă la începutul lui 2019, așa cum a anunțat Kanye pe Twitter. Nu mai ai prea mult de așteptat, în cazul în care vrei neapărat să îi cumperi. S-ar putea să existe și opțiunea de pre-order – ca la Yeezy 500 și 700 –, deci fii pe fază.

Ție cum ți se par, dai cop, dai drop?

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile