Drake lansează o nouă colecție de încălțăminte OVO X Clarks

Bianca Bârsan

Street Style
Share
Tweet
Drizzy

Big boy gang moves? Discutabil.

Dacă în urmă cu câteva zile te anunțam că, probabil, Drake părăsește Nike pentru adidas *boo!*, uite că, în continuare, face mișcări mai mult sau mai puțin majore. OVO, brandul său ușor recognoscibil după iconica bufniță confuză, lansează, în colaborare cu Clarks, patru perechi de ghete mocasin - da, știu cum sună asta, stai să vezi și cum arată - adică 4 coloway-uri a celebrelor Wallabee boots ale producătorului britanic.

OVO X Clarks „Wallabee Boots” - yay or nay? Zi sincer.

Produsă din cea mai fină piele întoarsă italiană - mai fină chiar decât piersicile alea suculente de august, la care visez de ceva vreme -, silueta Wallabee capătă tratamentul OVO, ceea ce înseamnă că vorbim despre un upper imprimat cu logo-ul October's Very Own, dar și de un tag lateral, imprimat cu foiță de aur cu - ai ghicit - bufnița confuză. Cum spuneam, ghetele vor fi disponibile în patru variante cromatice, adică pe portocaliu, baby blue, negru și beige.

Cât despre estetica acestor perechi de încălțăminte, ce pot să zic? Personal, nu sunt fană. Și nu doar atât, dar parcă nu stă-n ADN-ul OVO să lanseze un pantof atât preppy, nu crezi? Adică... unde se situează ghetele astea în raport cu bumbăcuțul ăla monocromatic, cu bomberele sau cu treningurile OVO? Așa e, nicăieri.

Chiar dacă, ce-i drept, labelul se află la cea de-a doua colaborare cu Clarks, prima fiind cea din 2017, când Drake și-a pus frumușel amprenta pe 3 perechi de Desert Boots, ceva nu se leagă. Prefer collab-urile Jordan în orice zi, și dacă mă cunoști, știi că Jordan-ii sunt ultimi sneakerși pe care i-aș purta vreodată sau pe care i-aș putea considera lit.

OVO X Clarks „Desert Boots” sau „Păi ce-ai făcut, măi, Aubrey?”

Colecția OVO X Clarks va fi disponibilă începând cu 27 aprilie pe shop-ul OVO, magazinele fizice OVO, dar și flagship-ul Clarks din Londra, Berwick Street, atât în numere pentru adulți, cât și pentru copii. Să fie hype de când sunt mici, amirite?

Pe de altă parte, ceea ce chiar aștept cu nerăbdare este noul album al lui Drake, Scorpion, care pare să se lanseze cândva în iunie. Despre el știm doar că titlul e inspirat de zodia artistului (scorpion, pe 24 octombrie), însă, dacă luăm ca reper ultimele proiecte muzicale ale rapperului, sunt aproape sigură că vorbim despre un nou clasic, în stil „Views” sau „Take Care”. Haide, Drizzy, eu am încredere!

Bonus, dacă tot ai citit până aici, ascultă piesa asta superbă, pe care ai mai auzit-o deja, dar nu strică încă o dată:

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile