Of boobs & crows sau „SKIN DEEP & MOOGU, două branduri românești care mă fascinează”

Bianca Bârsan

Street Style
Share
Tweet
Foto: Facebook / SKIN DEEP

Cum Instagramul poate fi un loc foarte prietenos și cum, personal, urmăresc și câțiva influenceri de pe-aici, oameni din PR & so on, era inevitabil să dau și peste două din branduri preferate, adică peste SKIN DEEP și MOOGU (care, somehow, au și colaborat, ca să vezi cum se aliniază planetele).

De ce SKIN DEEP?

Pentru că tricouri super nice, imprimate cu texte și ilustrații realizate de Marina Moldovan, fondatoare a brandului. Ok, tricouri ca tricouri, poate nu ți se pare cine știe ce, dar dacă răsfoiești orice revistă (fie ea Vogue sau ceva mai obscur și nișat, gen LOVE Magazine sau, doamne-ajută, GRIND), o să vezi că tricourile sunt viitorul. Mă rog, și prezentul, evident. Iar când ai și desenele astea super îndrăznețe și super statement, cred că nu tre să-ți mai explic eu că sunt un must – mai ales când acel statement trebuie auzit și de cei cu care nu intri chiar în contact direct, căci vorba aia, 90% din comunicare oricum nu e verbală, ci vizuală. Așadar, vrei un tricou cu „FUCK”, pentru că.. fuck it, oricum folosești cuvântul ăsta tot timpul? You got it, baby! (Apropo, just saying, dacă mă cunoști și vrei să-mi faci un cadou, să știi că-mi place mult ăsta cu ”A man who lives is called a liver” – prietenii știu de ce). PS: aruncă un ochi și peste colecția nouă de cămăși, all the cool girls are loving it!

De ce MOOGU?

Nu mai știu exact cum am dat de Moogu al Andreei Mogoșanu, dar cert e că dacă-ți place bijuteria contemporană, shiny dar în același timp edgy, cum mai rar găsești prin România, ar cam trebui să le dai un follow pe Instagram (at the very least). Dacă nu pentru modelele clasice, atunci pentru colecția Extreme Love (pentru voi, BDSM lovers out there) sau pentru capetele de animal din Animal Soul – favorita mea. Da, știu, destul de dark, dar uite ce frumos strălucesc coarnele alea! A, și ca să fie totul perfect, ți-am zis că au colaborat cu SKIN DEEP pentru o colecție super cute? Chiar dacă s-a epuizat acum – boo-hoo! -, fii pe fază pentru că sigur vor face și alte proiecte la fel de tari!

Happy scrolling & nu uita să-mi spui care sunt brandurile tale preferate Made in Ro!

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile