Pharell x adidas și cel mai hyped sneaker al anului de la Nike. Ce se mai lansează săptămâna asta

Bianca Bârsan

Street Style
Share
Tweet
Pharell x adidas NMD Hu „Solar Pack” Foto: sneakernews.com

Vara asta, producătorii de încălțăminte sport nu vor să te lase să respiri, pur și simplu. Dacă vezi lista de release-uri de săptămâna asta, e posibil să renunți și la vacanța aia marfă pe care ți-ai rezervat-o.

Totuși, gândește-te bine: dai un concediu la mare pe o pereche de sneakerși? Normal că dai, lmao.

Ca de fiecare dată, avem 5 release-uri super fresh pe care e posibil să îți spargi un procent semnificativ din salariu, dar nu te grăbi să cumperi tot ce prinzi.

Ține cont de celelalte lansări care au fost anunțate în lunile următoare, pentru că Fall/Winter 2018 e plin de grails. Așa zicem noi, dar așa spune și internetul, din câte se pare. Îți las aici lista și aștept să ne spui în comentarii care-i perechea ta preferată de data asta.

Nike React Element 87 „Dark grey/ Pure Platinum/ Photo Blue” & „Desert Sand/ Cool Grey/ Smokey Mauve”

Nike React Element 87 in Dark grey Pure Platinum Photo Blue Foto: sneakernews.com

Color code-urile sunt lungi, dar asta pentru că și cozile de la primul release au fost kilometrice.

React Element 87 e sneaker-ul anului 2018 – cel puțin asta spune o mare parte din comunitatea de pasionați –, deci un al doilea drop care introduce încă două colorway-uri în portofoliului brandului cu swoosh nu poate decât să te facă să vrei să îi cumperi ASAP.

Perechile de acum sunt destul de similare cu primele două, lansate în urmă cu câteva luni, chiar omoloage, ai putea spune, fiindcă împart cu ele destul de multă informație cromatică. Dacă vrei the OGs, totuși, încă îi poți cumpăra de pe resale market cu 250-300 de euro, în funcție de vânzător.

Nike Air Max 95 OG „String/ Total Orange/ Neutral Olive”

Nike Air Max 95 OG in String Total Orange Neutral Olive Foto: sneakernews.com

Nu prea ai cum să dai greș cu o pereche nouă de 95s, așa că să dai cop la perechea asta e un no-brainer. Totuși, având în vedere că e vorba despre un colorway tomnatic, în nuanțe pământii – care, btw, ar merge la fix cu un outfit Yeezy seasonish –, poate că nu e cea mai bună variantă de purtat pe timpul verii.

Plus că AM95 nu e printre cele mai aerisite siluete de la Nike. Și nici incredibil de comfy nu sunt. Cu toate astea, compensează prin faptul că sunt „road”. Dacă ești genul care își cumpără lucruri din timp pentru sezonul rece, sunt o alegere excelentă.

Pharell x adidas NMD Hu „Solar Pack”

Pharell x adidas NMD Hu „Solar Pack” Foto: sneakernews.com

Linia HU de la adidas a devenit mai populară decât Yeezy printre sneakerheads, așa că asta spune multe despre appeal-ul acestui release. Se lansează pe 18 august, iar retail-ul e 250 de dolari – ceea ce e cam mult, dar probabil că te așteptai deja la asta – și vine în 3 colorways.

Inițial, a fost anunțat cu numele de cod „Afro Pack”, însă brandul german s-a răzgândit în ultimul moment. Drop-ul este un omagiu pentru continentul african.

Asta reiese din print-urile și pattern-urile tribale de pe upper-ul din material primeknit și textul „EMPOWER”, respectiv „Swahili”, care e una dintre cele mai vorbite limbi din Africa. Ador!

Nike Vapormax Moc 2 „Black/ Light Cream”

Nike Vapormax Moc 2 in Black Light Cream Foto: sneakernews.com

Vapormax e o siluetă tricky: par inconfortabili și urâți, dar sunt destul de comfy on-feet și parcă nici nu arată așa de rău midsole-ul ăla IRL. Cum ultimul an a fost plin de hibrizi, Nike continuă să scoată modele care împrumută elemente de la mai multe produse din portofoliu.

În cazul ăsta, ai talpa clasică și upper-ul de VP, doar că fără șireturi, feature adus de la Air Mocs. Perechea e mai degrabă potrivită pentru un outfit techy – care, truth be told, nu se împacă prea bine cu sezonul cald –, deci scoate-ți hainele negre, drepte și cu multe buzunare din dressing, o să fie bine!

Nike Air Force 1 Jester

Nike Air Force 1 Jester in Red White Foto: sneakernews.com

Air Force 1 a devenit silueta bulky preferată a tuturor adolescenților – dar nu numai – de pe grupurile de streetwear de pe Facebook. Adevărul e că nimic nu se compară cu o pereche brand new de triple whites, așa că dacă n-ai deja una în colecție, ar trebui să faci ceva în legătură cu asta.

AF1 Jester sunt clasici, dar cu un twist. Un twist care s-ar putea să îți amintească de Off-White, cu swoosh-ul repoziționat și găurile de la cusături încă prezente. Da, au un vibe DIY, iar pop-ul de culoare e exact ce trebuie pentru a fi low key litty.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile