Pirelli te provoacă să te pierzi în Țara Minunilor, cu Ru Paul, Naomi Campbell și P.Diddy

Bianca Bârsan

Street Style
Share
Tweet
Pirelli Calendar 2018

Fotograful Tim Walker s-a alăturat noului redactor-șef Vogue Britain, Edward Enninful, pentru a realiza cel mai tare calendar Pirelli de până acum. Bonus? Întreaga distribuție constă în artiști și modele de culoare, iar acțiunea se petrece în Țara Minunilor.

Naomi Campbell & Sean „Diddy” Combs / Foto: Pirelli

Noul calendar Pirelli 2018 are la bază magica poveste a lui Alice în Țara Minunilor, însă nu așa inocentă și cuminte cum ți-ai imaginat-o până acum, ci mult mai dinamică, mai „fierce” și mai nebună ca niciodată. Cu Naomi Campbell în rolul The Royal Beheader și Sean „Diddy” Combs în rolul acolitului ei, fotografiile sunt cel puțin spectaculoase. Mai ales dacă ținem cont de faptul că printre ceilalți artiști care apar în noul calendar Pirelli se numără și Lupita Nyong'o, Whoopi Goldberg, Lil Yachty, dar și Adwoa Aboah și Slick Woods, două modele up-and-coming.

Adwoa Aboah / Foto: Pirelli
Thando Hopa / Foto: Pirelli
Sasha Lane & Slick Woods / Foto: Pirelli

Tim Walker, unul dintre cei mai prolifici fotografi de fashion, spune că a ales Alice în Țara Minunilor pentru că „It’s never been done before. Alice has never been told like this.” De altfel, conceptul unui casting all-black este una binevenită, mai ales în contextul în care Pirelli a avansat ideea unei femei puternice, educate, încrezătoare. În 2016, de exemplu, a folosit femei care excelează în carieră. precum Serena Williams sau Yoko Ono, în timp ce în 2017, focusul a fost pe femei „adevărate”, neretușate, precum Julianne Moore sau Lupita Nyong'o.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile