Restock alert: Yeezy 700 OG se relansează azi. De unde poți să îi cumperi?

Bianca Bârsan

Street Style
Share
Tweet
Yeezy 700 Foto: sneakernews.com

Nu e primul, nici al doilea, ci al treilea release al colorway-ului OG de pe silueta Yeezy Boost 700.

2017 a fost anul în care a devenit marfă să porți dad shoes, așa că toți Instagrammerii tăi preferați au început să-și facă poze în Balenciaga Triple S, Fila Disruptor, Skechers D’Lites, Nike Air Monarch, Acne Studios Manhattan, Zara rip-offs și Yeezy 700. Nimic greșit până aici, doar că – la fel ca majoritatea trend-urilor controversate – timpul, adică anul 2018, a mai redus din avântul pe care îl luaseră încălțările chunky care par cu 4 numere mai mari decât your usual size.

Uite așa o să îi porți și tu Foto: Sneaker Bar Detroit

700 s-au lansat pentru prima oară în august 2017, într-o cantitate mică și fără multe informații suplimentare legate de vreun worldwide release. Au căpătat statutul de grail imediat ce lumea a început să-i primească și de îndată ce Kanye a postat mai multe imagini cu ei în picioare. Ulterior, au avut parte de o lansare la scară mai largă în luna noiembrie a aceluiași an. Totuși, fiind vorba de Yeezy, „la o scară mai largă” nu înseamnă tocmai ceea ce ar trebui să însemne. Foarte puțini oameni i-au prins la retail după două drop-uri, așa că resellerii și-au frecat mâinile și au încasat 500-600 de dolari pe pereche.

După ce piața de dad shoes s-a extins și a devenit aproape suprasaturată, puteai să cumperi o pereche de 700s cu 350-400 de dolari, deci nu cu mult mai mult față de prețul de retail, adică 300 de dolari. Pentru că foarte mulți sneaker enthusiasts încă își doreau o pereche, adidas, împreună cu endorser-ul lui preferat, Mr. West, au hotărât că modelul are nevoie de un și mai wider release, adică un restock pe care zvonurile îl anunță foarte numeros, dar informațiile nu sunt oficiale, deci take it with a grain of salt.

Lmfao

Data pe care să o încercuiești în calendar este 15 septembrie 2018 și trebuie să pregătești 300 de dolari, plus shipping, în funcție de site-ul de unde îi cumperi, în cazul în care reușești să o faci. Colorway-ul – singurul de până acum lansat pe silueta asta – este clasicul „Multi solid grey/ Chalk White/ Core Black”. Mai știi când zicea West că „Eventually, everyone who wants Yeezy will get them”? Se pare că asta se întâmplă, mai ales că ăsta nu e singurul restock anunțat. Pare că asta se întâmplă cu adevărat acum. Conform surselor de nu-foarte-mare încredere de pe Instagram, urmează restock la 350s în colorway-urile Cream, Zebra și Semi-Frozen Yellow, plus două noi CW-uri pentru modelele 500 și 700: „Salt”, respectiv „Grey/ Black/ Neon Yellow”.

Restock ALERT Foto: Solegem.com

Revenind la restock-ul pentru 700s OG, magazinele de unde îi vei putea cumpăra sunt: adidas, Endclothing, Sneakersnstuff, Norse, Naked, Yeezy Supply, Sivasdescalzo, Extra Butter, Solebox, Ssense, Haven, Footshop, Wood Wood, Overkill, asphaltgold, Afew-store, 43einhalb, Allike, Suppa, One Block Down, Antonioli, Sneakers 76, Patta, Lab Chmielna 20, Tike, 24 Kilates, Hanon, Wellgosh, Offspring, Net a Porter, Mr. Porter, 18 Montrose, Dover Street Market, Harrods, Browns, A Ma Maniere, Sneaker Politics, Bodega, Barneys, Kith, Saint Alfred, Notre Shop, Bait, Packer Shoes, Feature, UNDFT, Opening Ceremony, Extra Butter, Alife. Deși lista e lungă și nu neapărat completă, e bine să ții cont de faptul că nu toate site-urile astea livrează în România, însă poți folosi servicii specializate de livrări acolo unde este nevoie. Pe lângă asta, multe dintre ele fac doar in-store raffles, deci dacă nu ești fizic acolo, nu cumperi nimic.

Aștept să ne spui după release dacă ai reușit să îi prinzi. În cazul în care „ai cop’t”, lasă-ne și un on-feet pic în comentarii. Poate îți luăm și un interviu cu ocazia asta.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile