Sherpa, Cord și Puffer - must-have-urile tale pentru sezonul rece

Share
19
Tweet

Cine spune că iarna nu poți să arăți bine? Ba chiar ai mai multe opțiuni decât în sezonul cald, deoarece poți face layering, adică poți pune o diversitate de haine pe tine, astfel încât să ai un outfit cât mai cool.

Levi’s vine în ajutorul tău și-ți propune o serie de item-uri din colecțiile: Puffer, Sherpa și Cord.

Sunt produse must-have pentru sezonul rece, fie că vorbim de geci cu puf sau cu blană sau de hanorace cu imprimeuri sau carouri. Sigur vei găsi ceva pe gustul tău, trebuie doar să-ți alegi preferatele, așa că hai să vorbim despre fiecare, pe rând:

Noua colecție Levi’s

Colecția Sherpa

Realizată atât pentru femei, cât și pentru bărbați, colecția Sherpa reinventează stilul clasic american în cele mai neașteptate și moderne moduri. Îmbină atât influențe din streetwear, cât și stilurile supradimesionate și chiar carourile.

Blana de la guler și din interiorul gecii oferă un look foarte cool, dar este și o opțiune bună pentru zilele mai puțin călduroase.

Sherpa Trucker Jacket (bărbați) - este un item clasic american care s-a ridicat de la nivelul de îmbrăcăminte de lucru la cel de etalon în modă. Păstrează calitatea și rezistența de până acum și reprezintă unul dintre cele mai populare stiluri ale brandului.

În acest sezon, siluetele supradimensionate și finisajele decolorate transformă zilele friguroase în adevărate motive de bucurie.

Noua colecție Levi’s
Noua colecție Levi’s

Geaca Sherpa (femei) este perfectă pentru femeile care-și doresc să arate mega bine iarna. De-a lungul timpului, geaca a devenit una dintre cele mai populare item-uri Levi’s și are un model foarte versatil, astfel încât să poată fi integrată cu ușurință în mai multe outfit-uri, indiferent de preferințe.

Așa cum au făcut și la modelul masculin, și aici, stiliștii Levi’s s-au jucat cu proporțiile, oferind lungime și versiuni crop modelului Sherpa sau texturi noi și detalii de design, cu scopul de a crea un statement item pentru garderoba de iarnă a reprezentantelor sexului frumos.

Colecția Cord

Realizată pentru bărbați, colecția ne poartă undeva în anii ’90 și ne aduce aminte de stilul raiat, căruia îi adaugă un plus de noutate prin culori, finisaje și combinații interesante de texturi.

Demult nu mai este considerată o țesătură pentru bunici sau pentru profesorii de facultate demodați, iar acum corduroy a renăscut în noile tendințe ale modei. De la skaterii de pe stradă până la cei care aleargă în praf – această țesătură este alternativa perfectă a acestui sezon. Alături de denim sau în locul său, cords este fină și plăcută la atingere. Sună bine, nu zici?

Noua colecție Levi’s

Geaca Puffer

Stilul sport este în continuare în trendurile de fashion, iar geaca Puffer completează orice look. Este fix geaca cu puf de care ai nevoie iarna asta, deoarece este extrem de călduroasă și impermeabilă.

Plus de asta, vine într-o serie de culori atractive și nu lipsește nici argintiul metalizat, perfect pentru un look stylish. Practic, îmbină moda cu funcționalitatea, astfel încât devine un item de bază în garderoba ta.

Produsele Levi’s din colecția destinată sezonului rece îți permit să te joci cu stilurile diferite și să te bucuri de ele după bunul plac și în funcție de propriile tale gusturi și preferințe.

Intră pe levis.noizz.ro să-ți alegi preferatele și să le combini așa cum vrei și așa cum simți.

Noua colecție Levi’s

Sursa: Noizz.ro

Topic-uri

levi's Sherpa Cord Puffer haine sezon rece
Arată comentariile

NOIZZ URBAN BY FANTA

Extinde