Supreme x Lacoste: o colecție 100% street, pentru orice aficionado

Bianca Bârsan

Street Style
Share
Tweet
Foto: Supreme

Because  “no conversation about New York menswear is complete without Supreme”.

Sau cel puțin așa ne spunea Kim Jones, Style Director Louis Vuitton, în urmă cu puțin timp, când, în cadrul Menswear Fashion Week Paris, trimitea pe podium primele accesorii din colecția LV x Supreme. Iar personal, tind să îi dau dreptate lui Jones, căci sunt puține brandurile de streetwear ce pot fi considerate cu adevărat iconice – iar Supreme e cu siguranță primul care îți trece prin cap.

Foto: Supreme

La doar două luni după proiectul cu Louis Vuitton, Supreme ne surprinde din nou, demarând o nouă colaborare, de această dată cu un alt label francez, Lacoste. Încă o dată avem parte de piese extrem de cool, piese colorate - fie in nuanțe tari de roșu, fie în pasteluri dreamy -, piese pe care le-am purta lejer la muncă, la cafea, la cumpărături, la o bere, acasă, la mare, you get the point: peste tot.

Foto: Supreme

Colecția include piese clasice Lacoste, precum pulovere tennis, pantaloni sport – scurți și lungi, șepci colorate și, inevitabil, tricouri polo (practic, simbolul brandului), toate marcate de ambele logo-uri. Estetica este una armonioasă și nu ai cum să nu apreciezi mix-ul inedit de piese streetwear & skate-friendly – adică cele care au consacrat Supreme -, și inspirație sport cu tentă preppy, atât de tipică brandului francez. Pe scurt, o colecție impecabilă, pe care folowerii brandului devenit cult (yep, Supreme) o așteaptă cu siguranță cu sufletul la gură.

Foto: Supreme

Dacă îți place și ție ce vezi, află că toate piesele Lacoste x Supreme sunt disponibile începând cu 16 martie online, pe site-ul Supreme, precum și în magazinele Supreme din Europa și Statele Unite. Iar dacă ai cumva niște bani puși deoparte, îți recomand să nu ratezi sweatshirturile colorate, cu crocodilul ăla mare ștanțat pe piept, dar nici bluza aia tip polar, roșu cu alb, pe care parcă simt că o vom vedea pe Drake zilele astea. Să fie cu valoare, zic.

Foto: Supreme

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile