TOMMYXGIGI: primele piese create cu Gigi Hadid pentru sezonul AW17

Bianca Bârsan

Street Style
Share
Tweet

Gigi Hadid este ambasadoarul global al brandului, însă asta nu înseamnă că nu poate avea și un rol creativ.

Colecția capsulă TOMMYXGIGI, realizată de brandul american în colaborare cu supermodelul Gigi Hadid va avea premiera în cadrul London Fashion Week, sezonul toamnă-iarnă 2017, pe 19 septembrie. Printre piesele lansate se numără atât haine sport pentru femei, cât și încălțăminte și accesorii - ceasuri sau ochelari de soare.

Foto: Tommy Hilfiger

Aceasta nu este prima colaborare dintre Hadid și Tommy Hilfiger, dimpotrivă: ei se alfă la cea de-a treia colecție capsulă, astfel încât avem deja o idee despre ceea ce urmează să vedem: "ca și în cazul celor două capsule anterioare, am rămas fidelă stilului meu personal, îmbinând interpretarea personală cu ADN-ul brandului în fiecare piesă a colecției", spune Gigi.

Foto: Tommy Hilfiger

Inspirate din atitudinea și stilul supermodelului, piesele din colecție au o notă rock'n'roll, o notă de rebeliune, de individualitate, depășind granițele unei zone strict casual sport, însă niciodată renunțând la factorul feminitate. Un fel de mix'n'match inspirat de perioada nouăzecistă, dacă vrei așa, unde glamourul întâlnește rock-ul.

Foto: Tommy Hilfiger

Mai mult, vorbim de țesături statement - gândește-te la catifea, piele sau flanel -, detalii metalice și printuri tipice brandului - precum tartanul, de exemplu, dar și de structuri și proporții îndrăznețe, supradimensionate. Nu lipsesc nici piesele cheie, precum cămășile în carouri, crop-top-urile sau pantalonii sport, tipice unei colecții cu influențe athleisure.

Foto: Tommy Hilfiger

Tommy însuși afirmă că “am dorit ca acest sezon să se simtă ca fiind glamorous şi puțin îndrăzneț și ne-am distrat foarte mult cu schiţele. Întotdeauna am considerat că Gigi este un fashion icon, iar cu cea de-a treia colecție capsulă ea reuşeşte să estompeze graniţele dintre modă și rock-and-roll."​

Cât despre următoare colaborare, avem vești bune: Gigi își va păstra poziția de co-designer și în sezonul primăvară-vară 2018 - grozav, nu?

Foto: Tommy Hilfiger

PS: nu uita să ne spui, în comentarii, părerea ta despre cea mai nouă colecție TOMMYXGIGI!

Topic-uri

Tommy Hilfiger gigi hadid fashion streetwear casual
Arată comentariile

NOIZZ URBAN

Vezi și

Extinde