Tot ce trebuie să știi despre colecția "Fresh Leaves", semnată Levi's x Justin Timberlake

Share
25
Tweet

Levi's a lansat o nouă colecție capsulă - "Fresh Leaves" - împreună cu Justin Timberlake, iar tu te poți inspira din piesele oferite publicului. Numele colecției are la bază abordarea lui Justin de a oferi un stil contemporan generațiilor viitoare.

Artistul a vrut să creeze haine care să-i inspire pe cei din jur, așa cum l-au inspirat pe el, de-a lungul anilor. "Hainele sunt foarte importante într-un proces creativ, cât și în performance-ul unui artist, așa cum este și muzica. Colecția asta de la Levi's face parte din experiența mea artistică și vreau să o împart cu toată lumea", spune Justin.

Levi's x Justin Timberlake
Levi's x Justin Timberlake

Adevărul este că moda se schimbă mereu, deși tindem să revenim la piesele clasice, pe măsură ce trec anii. Timberlake s-a implicat direct în designul colecției, iar ideea a fost de a transforma piese clasice ale brand-ului în piese moderne, cu un aer fresh.

S-a jucat cu formele, culorile și siluetele, iar "Fresh Leaves" îți oferă un vibe de streetwear foarte mișto, unde unele item-uri au fost făcute mai lungi sau oversized, astfel încât să se plieze pe moda din prezent.

Levi's x Justin Timberlake
Levi's x Justin Timberlake

Pasionații de denim știu deja calitatea Levi's, iubesc acest material, dar vor să se și joace cu el, astfel încât să arate bine și cool. Noua colecție pune accentul pe toate aceste elemente și te lasă să-ți explorezi propriul stil, în cea mai relaxată manieră cu putință.

Mix-ul dintre familiar și imprevizibil ghidează noua colecție, iar toate piesele "icon" ale brandului (tricouri, blugii 501 sau jachetele-trucker) au fost reinterpretate.

Levi's x Justin Timberlake
Levi's x Justin Timberlake

Stilul ales este raw, clasic și extrem de urban în același timp, așa că n-ai cum să nu găsești ceva pe gusturile tale. Noi ne-am jucat cu noua colecție într-un pictorial care exprimă exact conceptul "Fresh Leaves" - fun, accesibil, modern.

Tot ce rămâne de făcut este să intri pe levis.noizz.ro, să-ți alegi preferatele și să le combini așa cum vrei și așa cum simți.

Levi's x Justin Timberlake

Sursa: Noizz.ro

Topic-uri

Fresh Leaves levi's justin timberlake colectie
Arată comentariile

NOIZZ URBAN BY FANTA

Extinde