VANS x Opening Ceremony: sclipici cât cuprinde

Bianca Bârsan

Street Style
Share
Tweet
Foto: Opening Ceremony

Vanșii Old Skool, acum disponibili și în varianta super sclipicioasă.

Dacă ai urmărit cu atenție brandul Opening Ceremony, știi deja că au mai colaborat cu VANS în trecut și au reușit să facă niște update-uri chiar mișto modelelor clasice, cum au fost, de exemplu, pantofii slip-on din mătase, cu imprimeuri chinezești, sau cei cu printuri René Magritte, din 2014.

Ei bine, în 2017, Opening Ceremony și VANS ne aduc iconicul Old Skool LX în varianta glitzy-glam, acoperiți în întregime cu sclipici (inclusiv șireturile și talpa), și nu știu cum cineva ar putea spune pas. Ca niște globuri de pus în brad, sau poate mai degrabă ca un disco ball strălucitor, noii Vanși sunt descriși de Humberto Leon de la Opening Ceremony ca fiind “almost like bejeweled candy” (adică un fel de bomboane împodobite) și, sincer, până la urmă, asta e cea mai corectă descriere pe care ți-aș putea-o da.

Pantofii ăștia sclipicioși vin în trei variante de culori, respectiv roz/roșu, albastru/roșu și gri, dintre care cei mai buni de Control ar fi ăia roz. Glumesc... sau poate că nu, trebuie să mă hotărăsc. Oricum, ei sunt disponibili pe site-ul oficial Opening Ceremony, cu livrare în România, pentru 110$.

Și dacă te gândeai că asta e tot, află că cele două branduri au și alte modele in-the-making, despre care Leon spune că vor fi lansate anul acesta. Până atunci, rămânem cu explozia asta de sclipici - motiv de bucurie, zic eu, că parcă merg niște teniși noi sezonul ăsta, iar ăștia sunt chiar de vis!

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile