Vetements îți prezintă horoscopul pe spatele tricoului tău de 350 dolari

Cristian Dina

I like things
Share
Tweet
Ia tricoul Vetements, boss. Foto: ssense.com

Dacă nu crezi în zodii, s-ar putea să începi să o faci, fiindcă Vetements – brandul ăla despre care s-a vorbit excesiv în ultimii doi ani – tocmai a scos o colecție despre semnele astrologice atât de controversate. Prin urmare, având în vedere că totul legat de Vetements e over: -sized, -priced și -hyped, probabil și interesul tău e tot over-the-top. Sau poate că e fix over. Fiindcă brandul a devenit cam leneș, iar colecția Spring/Summer 2018 a atras destul de multe critici.

Un leu autentic știe ce vrea. Foto: ssense.com

După ce a revoluționat industria prin adoptarea unor poziții anti-fashion și în general anti-orice, Vetements a ajuns și în sistemul simbolic al zodiacului. Și fiindcă românii sunt fani ai citirii horoscopului, toată colecția pare să fie adresată publicului local, obsedat de compatibilități și aflarea viitorului. România e într-un permanent proces de prognoză și asta generează jucători de ruletă și pariori sportivi, dar asta e o altă discuție.

Deep sense of humanity. Yeah, right. Foto: ssense.com

Opțiunile sunt limitate la 12, fiecare zodie fiind acoperită de câte un tricou screen printed față-verso și cu logo-ul Vetements brodat sub guler, la spate. În zona pieptului, ai simbolul zodiacal și numele corespondent scris dedesubt, iar pe spate sunt înșirate câteva propoziții despre zodia respectivă.

Cum black is life, nu ai altă variantă de culoare în afară de negru pentru tricou, dar textul este scris în culori contrastante, to make things extra-wavy. Fit-ul este clasic pentru brand: oversized, dropped shoulders, boxy, iar prețul este la fel de clasic: $350.

Peștii-s pești. Am I right? Foto: ssense.com

Dacă te-ai decis să fii cel mai edgy om de pe planetă, ia-ți tricoul ăsta, îndeasă-i într-o manieră leneșă într-o pereche de blugi straight leg Levi’s (x Vetements dacă vrei să faci flexul suprem) și pune-ți niște sneakerși de high-end designer S/S 2018, gen Prada Cloudbust. O să obții punctajul maxim pe scara anti-hypebeaștilor europeni.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile