Locuințele noastre sunt într-o continuă schimbare, proces accelerat de progresul tehnologic. Acest lucru ne poate face să ne întrebăm cum vor arăta și cum vom interacționa cu ele în viitor.
Dezvoltarea spectaculoasă a tehnologiei în ultimii ani a luat pe nepregătite mulți consumatori. Datorită inovațiilor putem călători mai repede, mai departe, putem cumpăra mai ușor de pe internet, putem comunica oricând, cu oricine, text, audio sau video, informația digitală a transformat modul în care citim, înțelegem și învățăm, iar accesoriile tech au devenit cu timpul elemente de fashion, reușind să se dezvolte în mult mai multe direcții decât am fi putut anticipa inițial. Desigur, dependența de tehnologie a crescut, dar acest lucru nu este tocmai negativ, pentru că datorită inovațiilor consumatorii au putut experimenta lucruri noi.
Poți face asta în doar câteva secunde, mulțumită unui app disponibil moca pe net. Întrebarea e „De ce ți-ai instala în 2018 un sistem de operare vechi de peste 20 de ani?”, iar argumente sunt multe.
Încă nu e posibilă teleportarea, dar am ajuns destul de departe din punct de vedere tehnologic, încât nici nu mai băgăm de seamă cât este de avansată.
Mulțumită tehnologiei de ultimă generație, un zbor cu avionul ar putea deveni la fel de simplu ca un drum cu autobuzul.
În ultimii 15 ani, tehnologia a început să joace un rol tot mai important în viața fiecăruia dintre noi. A început să schimbe societăți, modul în care comunicăm și ne organizăm, să aducă soluții alternative la probleme vechi și să ne ofere viteza de care avem nevoie pentru a simplifica multe aspecte din viețile noastre. Dar atunci când vorbim despre tehnologie, nu trebuie să ne axăm exclusiv pe telefoane inteligente și rețele de socializare. Sunt multe alte aspecte pe care tehnologia le-a schimbat definitiv în bine.
Cum să mai ai încredere în tehnologie?
Interacțiunea se face în timp real, exact ca și cum v-ați întâlni în carne și oase!
Ce rost are să-ți cumperi un iPhone nou, când îl poți upgrada pe cel de-acum?
Nu în puține rânduri, România a fost considerată de investitori din Statele Unite ale Americii, Europa și de publicații internaționale țara cu cel mai mare potențial în zona IT din regiune, fiind denumită drept un posibil Silicon Valley al Europei. Internetul de mare viteză, aplecarea spre inovație continuă, numărul mare de dezvoltatori, programatori și tineri antreprenori orientați spre tehnologie și avantajul unui cost de viață mai scăzut față de alte țări cu care România ar putea concura au transformat țara noastră într-un mediu atractiv pentru companiile din domeniul inovației care caută să-și extindă activitatea și chiar să transforme România într-un pilon central în regiune pentru produsele lor.