Tipa asta a născut singură în cadă datorită unui tutorial pe YouTube

Share
Tweet
copil Foto: Carlo Navarro / Unsplash

Internetul trebuie să fie bun la ceva. Iar pe YouTube găsești la orice click tot felul de tutoriale.

De la cum să faci pâine, cum să te machiezi ca o diva sau cum să-l faci al tău în 10 pași, până la cum să aduci pe lume un copil fără niciun ajutor.

În cazul lui Tia Freeman, unele clipuri de pe Internet au fost soluțiile salvatoare. Tipa a adus pe lume un băiețel, singură, fără niciun ajutor medical. A avut nevoie doar de internet și un tutorial video.

Cum s-a întâmplat asta?

Femeia, în vârstă de 22 de ani, a aflat destul de târziu că este însărcinată și nu a vrut să renunțe la vacanța sa din Germania. Teoretic trebuie să eviți planificarea concediului în preajma termenului (după 37 de săptămâni). În caz contrar poate exista riscul de naștere prematură.

Asta s-a întâmplat și cu Tia Freeman. Cu puțin înainte de a ateriza în Turcia, unde avea o escală, tânăra a suferit dureri abdominale inferioare, dar inițial a crezut că este vorba despre o indigestie alimentară. După ceva timp, când a ajuns la hotel, și-a dat seama că în curând copilul ei se va naște.

Deoarece era într-o țară străină, fără cunoștințe de numere de urgență, Tia a preferat să aibă încredere în Internet. A dat search „Cum aduci un copil pe lume“ și a optat pentru o naștere în cadă. Conform propriilor declarații, proaspăta mămica a trebuit să apese doar cinci, șase ori și deja fiul său, Xavier, a venit pe lume.

Ulterior, femeia s-a uitat la câteva clipuri despre cum să îndepărtezi placenta și să tai cordonul ombilical cu niște unelte spontane. Apoi a îngrijit copilul nou-născut și a adormit.

Mama si copilul au fost examinați la aeroport și au primit de la autoritățile locale un certificat de naștere și cetățenie.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile