NOIZZ a testat cantinele studențești din București (partea a V-a)

Share
Tweet

NOIZZ a testat cantinele studențești din București. Cantina din Complex studețesc "LEU" se află la primul etaj al unei cladiri ce a fost cândva Școală de Cadre Ștefan Gheorghiu, un loc pe unde s-au perindat mai marii comuniști ai Republicii Socialiste România. Cladirea arată jalnic, când intri ai impresia că ai greșit locul, doar pasiunea pentru vechi și cladiri parăsite te fac să mai bagi o poză pe rețelele de socializare, asta dacă nu intră un șobolan în cadru ce te-ar putea face să te duci mai repede la masă.

În episodul V am descoperit că nu toate cantinele sunt îmbâcsite. La prima vedere totul este pus la punct iar de studenți au grijă doar doamne și domnișoare, personalul masculin este exclus sau e la cratiță. Prin contrast cu parterul aici am descoperit un exces de flori ce îți gadilă mucoasa, posibil ca în timp ce îți mănânci ciorba să stănuți mai des decât primăvara când iese Ghiocelul.

Ioana a gustat pentru ultima oară din minunatele mâncăruri facute la cantinele studențești bucureștene, părea satisfacută din filmuleț. Ea nu banuiește ca va fi dusă să testeze și alte cantine, nu studențești, dar asta intr-un alt episod.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile