De ce se vrea demiterea lui Firea?

Share
364
Tweet

Grupul de inițiativă civică „București fără ei” a început deja strângerea de semnături pentru demiterea Primarului Capitalei și a primarilor de sector și pentru dizolvarea Consiliului General al Municipiului București.

În viziunea organizatorilor acestui demers, Gabriela Firea nu s-a ținut de promisiunile făcute în timpul campaniei electorale, iar ca urmare, Bucureștiul suferă de pe urma unei administrații incompetente: vorbim aici despre un grad ridicat de poluare, despre praf, despre condițiile din spitale, despre traficul infernal, dar și despre situația imobilelor cu grad ridicat seismic, a căror reabilitare rămâne încă la stadiul de plan.

Astfel, potrivit legii 215/ 2001, grupul ”București fără ei” a început inițiativa de strângere de semnături în vederea organizării unui referendum pentru demiterea Gabrielei Firea, a primarilor de sector, dar și pentru dizolvarea CGMB. Conform acestei legi, pentru a putea demera un astfel de referendum, este nevoie de semnăturile a 25% din cetățenii Bucureștiului, respectiv 465.000 de semnături. Mai multe informații despre cum poți semna și tu găsești aici sau pe grupul de Facebook al organizației. Până una-alta, însă, am vrut să auzim chiar de la organizatori în ce constă acest proces și cum au reacționat până acum bucureștenii la o posibilă demitere a Gabrielei Firea. Tu ce părere ai de toată treaba asta?

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile