Electric Castle este locul unde TREBUIE să ajungi vara asta!

Share
70
Tweet

Înainte ca Electric Castle să aibă startul în 2018, echipa NOIZZ a fost în Bonțida, la castel. Am revăzut spațiul de poveste în care se va întâmpla magia, am admirat împrejurimile și ne-am imaginat cât de tare va fi odată ce toate lucrurile vor fi puse la punct, iar EC își va deschide porțile pentru public.

Ne-am dorit să te introducem puțin în atmosferă și să te facem să aștepți cu nerăbdare cele 5 zile de distracție, plănuite în detaliu pentru tine.

EC

Departe de rutina zilnică și de același drum job-casă pe care-l faci zilnic, există momente în care te bucuri de viață! Despre asta-i vorba!

Electric Castle este festivalul care-ți aduce aminte că lucrurile mici contează, iar existența noastră pe acest pământ depinde de ele!

Uită de stres, agitație, aglomerație și trafic și vino la castel, în acest loc încărcat de good vibes, oameni frumoși și muzică bună!

Doar aici, timpul stă în loc, și pentru 5 zile vei avea parte de experiențe me-mo-ra-bi-le, cât să-ți ajungă până anul următor, când o vei lua de la capăt.

Știi cât de mișto e să simți la unison atmosfera pe care doar muzica live o creează? Te vei simți liber și fericit, vei dansa cât te țin picioarele, îți vei face prieteni noi și n-ai să mai vrei să pleci acasă!

Electric Castle este locul unde TREBUIE să ajungi vara asta, pentru că aici e distracția, alături de oameni mișto, la fel ca tine!

Vei fi într-un decor de poveste, vei face poze minunate, vei cu prietenii și vei simți că trăiești!

Ce poate fi mai frumos în viața asta decât o experiență completă, încărcată de optimism și voie bună? Ce mai aștepti, ne vedem la castel?

EC

Succesul este LIVE la Electric Castle

Toată experiența pe care am avut-o înainte de festival a fost datorată unui proiect mișto în care ne-am băgat - acela de a transmite un mesaj simplu, prezent și extrem de important: succesul este despre prezent.

Ciuc Premium reinventează succesul printr-o campanie care ne aduce aminte că importantă este călătoria și nu destinația.

Succesul este despre lucrurile mici, lucrurile care ne bucură zi de zi și cele care ne fac viața mai frumoasă.

Succesul? Societatea ne-a învățat că succesul este despre lucrurile materiale și trebuie să muncim mult să-l atingem. Dar adevărul este că succesul nu trebuie așteptat, ci este despre acum, despre prezent, este LIVE.

Succesul este despre prieteni și zâmbete și momente de pus în ramă. În 2018, succesul este LIVE la Electric Castle, iar Ciuc te invită să trăiești această experiență din plin, alături de cei dragi.

EC

Succesul este despre muzică bună și dans în ploaie, este despre clipele în care mii de oameni cântă în cor aceeași melodie și diminețile târzii în care povestim la o bere despre cât de mult ne-am distrat. Succesul este despre iubire și prieteni, despre vibe-uri pozitive și distracție.

Succesul este în fiecare clipă a vieții tale când zâmbești cu gura până la urechi și te simți bine! Succesul este LIVE!

Sursa: CIUC

Arată comentariile