Tipa asta îi pedepsește grav pe bărbații care stau cu picioarele desfăcute în metrou

Share
Tweet
metrou Foto: In the NOW / Facebook

De câte ori te-ai gândit cum e potrivit să stai pe scaunul din metrou?

O să spui că asta n-are nicio importanță, însă, după ce o să citești asta, o să te gândești de două ori înainte să te urci în metrou.

O studentă din Rusia, Anna Dovgalyuk, în vârstă de 20 de ani, a decis să le dea bărbaților o mare lecție. Tipa lupta contra fenomenului de manspreading care îi vizează pe bărbații care stau cu picioarele desfăcute în metrou.

Astfel a decis să toarne apă amestecată cu înălbitor pe zonele intime ale bărbaților care stătau cu picioarele deschise la metrou. Ea a turnat șase litri de înălbitor în 30 de litri de apă, apoi a pus lichidul în sticle de câte 0.5 litri sau 1 litru. Apoi, mixtura de apă și înălbitor a fost aruncată apoi pe zonele intime ale bărbaților care stăteau cu picioarele deschise la metrou, cu scopul de a decolora hainele victimelor.

Scopul ei este de a face bărbații să adopte o altă postură. Fata este cunoscuta drept o activistă pentru drepturile femeilor și este de părere că gestul lor este o formă de agresiune pe bază de gen.

Tipa consideră că bărbații care adoptă poziția picioarelor deschise în mijloacele de transport public sunt "degustători".

Tu cum ai fi reacționat dacă ai fi fost una dintre victime?

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile