Atunci când un cuplu de pinguini homosexuali „fură” puiul unui cuplu heterosexual

Share
Tweet
pinguini Foto: pexel

În Danemarca se întâmplă lucruri ciudate, iar dovada stă într-o întâmplare neobișnuită care a avut loc la grădina zoologică din Odense.

Un cuplu de pinguini gay a răpit puiul unui cuplu heterosexual. Evenimentul a avut loc în timp ce părinții acestuia erau la scăldat.

"Părinţii micului pinguin dispăruseră, iar el a fost pur şi simplu răpit", a declarat îngrijitoarea de la grădina zoologică daneză.

Cum au reacționat părinții atunci când și-au vazut puiul în "mâinile" unei perechi de pinguini homosexuali? Inițial, tatăl acestuia a părut să fie fericit că a scăpat de responsabilități, dar nici femela penguin nu a încercat să își revendice puiul, deși obișnuia să îl protejeze.

"În general, femela este foarte grijulie cu puiul şi devine foarte agresivă când cineva se apropie prea tare de el; inclusiv cu noi este agresivă", a povestit îngrijitoarea.

Astfel, reprezentanţii instituţiei au stabilit că vor lăsa cuplul gay să păstreze puiul de pinguin în cazul în care părinţii biologici nu îl revendică, însă întâmplarea a produs un adevărat scandal între perechile de pinguini.

Pentru a calma spiritele, puiul a fost înapoiat familiei sale, iar cuplul gay de pinguini au primit un ou al lor pentru a-l cloci. Întreaga scenă dintre pinguini a fost filmată şi postată pe pagina de Facebook a instituţiei.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile