Un atlet se prăbușește în timpul unui maraton și nimeni nu-l ajută

Share
Tweet
Callum Hawkins Foto: AAP Tracey Nearmy / dpa

Ba mai mult, publicul este ocupat să filmeze nefericita întâmplare.

E ceva normal din moment ce am asasinat spiritul civic din noi și am devenit cameramani și fotografi în fața tragediilor.

Callum Hawkins, în vârstă de 25 de ani, s-a prăbușit în timpul maratonului disputat la Jocurile Commonwealthului. Atletul mai avea aproximativ 3 kilometri înainte de final, însă din cauza căldurii a fost la un pas de tragedie.

Callum conducea detaşat cursa de 42 de kilometri, având un avantaj de aproape două minute, însă brusc a căzut la pământ. S-a lovit cu capul de gardul care delimita șoseaua, după care a încercat să se ridice, însă corpul i-a cedat.

În timp ce spectatorii se înghesuiau pentru a prinde un unghi bun din care să filmeze, ambulanța a întârziat minute bune. Din fericire, nu a avut loc nicio tragedie, iar atletul a fost transportat la spital.

"Callum are tot suportul nostru după ce s-a prăbuşit în timpul maratonului. În acest moment, nu există vreo teamă a medicilor că ar putea să apară complicaţii, atletul e în afara oricărui pericol", a declarat staff-ul Scoţiei.

Sursa: Noizz.ro

Arată comentariile