Vino să trăiești experiența Electric Castle alături de prietenii tăi și vei avea parte de cea mai tare distracție

Share
41
Tweet

Înainte ca Electric Castle să aibă startul în 2018, echipa NOIZZ a fost în Bonțida, la castel. Am revăzut spațiul de poveste în care se va întâmpla magia, am admirat împrejurimile și ne-am imaginat cât de tare va fi odată ce toate lucrurile vor fi puse la punct, iar EC își va deschide porțile pentru public.

Ne-am dorit să te introducem puțin în atmosferă și să te facem să aștepți cu nerăbdare cele 5 zile de distracție, plănuite în detaliu pentru tine.

EC

Nu ai obosit de la agitația orașului? Nu ai nevoie de o vacanță, într-un loc superb, unde toate grijile par să nu mai existe? Vino la Electric Castle, ce mai aștepți?

Festivalul de muzică îți promite cea mai tare distracție și momente incredibile, numai bune de pus în rama, care să-ți rămână în minte și în suflet!

Și cum orice festival merită împărtășit cu oamenii dragi, ia-ți prietenii și vino să ai parte de o experiență incredibilă!

Dacă stai să te gândești bine, viața asta este compusă fix din astfel de clipe, când râzi cu gura până la urechi și te bucuri de tot ceea ce ai în jur!

Muzică live, mâncare bună, spații de chill și tot felul de alte surprize te așteaptă la EC 2018. Este fix vacanța aia pe care o tot aștepți, perfectă pentru vara asta călduroasă!

Este locul ideal unde să te simți bine și să-ți creezi amintiri noi alături de oamenii mișto din viața ta. Sper că nu mai stai pe gânduri și ne vedem în fața la Castel, să trăim împreună experiența EC!

EC

Succesul este LIVE la Electric Castle

Toată experiența pe care am avut-o înainte de festival a fost datorată unui proiect mișto în care ne-am băgat - acela de a transmite un mesaj simplu și extrem de important: succesul este despre prezent.

Ciuc Premium reinventează succesul printr-o campanie care ne aduce aminte că importantă este călătoria și nu destinația.

Succesul este despre lucrurile mici, lucrurile care ne bucură zi de zi și cele care ne fac viața mai frumoasă.

Succesul? Societatea ne-a învățat că succesul este despre lucrurile materiale și trebuie să muncim mult să-l atingem. Dar adevărul este că succesul nu trebuie așteptat, ci este despre acum, despre prezent, este LIVE.

În 2018, succesul este LIVE la Electric Castle, iar Ciuc te invită să trăiești această experiență din plin, alături de cei dragi.

EC

Succesul este despre muzică bună și dans în ploaie, este despre clipele în care mii de oameni cântă în cor aceeași melodie și diminețile târzii în care povestim la o bere despre cât de mult ne-am distrat. Succesul este despre iubire și prieteni, despre vibe-uri pozitive și distracție.

Succesul este în fiecare clipă a vieții tale când zâmbești cu gura până la urechi și te simți bine! Succesul este LIVE!

Sursa: CIUC

Arată comentariile