Vrei cea mai tare experiență de festival pe 2018? Hai la Electric Castle!

Share
30
Tweet

Înainte ca Electric Castle să aibă startul în 2018, echipa NOIZZ a fost în Bonțida, la castel.

Am revăzut spațiul de poveste în care se va întâmpla magia, am admirat împrejurimile și ne-am imaginat cât de tare va fi odată ce toate lucrurile vor fi puse la punct, iar EC își va deschide porțile pentru public.

Ne-am dorit să te introducem puțin în atmosferă și să te facem să aștepți cu nerăbdare cele 5 zile de distracție, plănuite în detaliu pentru tine.

Spune-mi, abia aștepți să ieși din rutina zilnică și să lași orașul în spate, în timp ce te îndrepți către zone pline de good vibes și happy people? Eu asta simt și tare-s fericită atunci când am posibilitatea să mă rup de stres și să mă duc spre distracție, oameni mișto și zări senine!

Electric Castle este festivalul pe care-l aștept an de an, deoarece aici știu că voi avea parte de tot ceea ce-mi doresc atunci când vreau să mă deconectez și să mă simt bine!

Aici găsesc oameni fix ca mine, oameni care sunt liberi și care știu că viața este despre momente cheie și nu despre fuga după deadline-uri.

Între 18 și 22 iulie, la Bonțida, se vor muta toți acești oameni despre care-ți vorbesc și care sunt pregătiți să aibă parte de experiențe pe care nu le vor uita prea ușor - de la activări inedite, la spectacole de circ, la muzică live și party-uri care țin până la răsărit (și nu numai).

Respiră adânc, pentru că te așteaptă un val de fericire, într-un decor superb și atent organizat pentru tine! Electric Castle îți va redefini conceptul de festival și te va cuceri iremediabil, așa cum a făcut-o cu mine, încă de la prima ediție!

Genul ăsta de event nu se uită prea ușor și tocmai de asta mă întorc la el mereu, așa cum sper să o faci și tu! Abia aștept să ne dăm întâlnire la castel și să ne bucurăm împreună de EC 2018!

EC

Succesul este LIVE la Electric Castle

Toată experiența pe care am avut-o înainte de festival a fost datorată unui proiect mișto în care ne-am băgat - acela de a transmite un mesaj simplu, prezent și extrem de important: succesul este despre prezent.

Ciuc Premium reinventează succesul printr-o campanie care ne aduce aminte că importantă este călătoria și nu destinația.

Succesul este despre lucrurile mici, lucrurile care ne bucură zi de zi și cele care ne fac viața mai frumoasă.

EC

Succesul? Societatea ne-a învățat că succesul este despre lucrurile materiale și trebuie să muncim mult să-l atingem. Dar adevărul este că succesul nu trebuie așteptat, ci este despre acum, despre prezent, este LIVE.

În 2018, succesul este LIVE la Electric Castle, iar Ciuc te invită să trăiești această experiență din plin, alături de cei dragi.

Succesul este despre muzică bună și dans în ploaie, este despre clipele în care mii de oameni cântă în cor aceeași melodie și diminețile târzii în care povestim la o bere despre cât de mult ne-am distrat. Succesul este despre iubire și prieteni, despre vibe-uri pozitive și distracție.

Succesul este în fiecare clipă a vieții tale când zâmbești cu gura până la urechi și te simți bine! Succesul este LIVE!

Sursa: CIUC

Arată comentariile